LA TINTA PRESENTA ELS PROPERS TALLERS

El dimarts 16 comencem amb el Taller d’ukelele, apte tant per gent que ja en sap una mica com per qui no hagi tocat mai cap instrument! Tocar en grup ajuda a mantenir el ritme, és motivador i fa que aprendre sigui més divertit.

Els dimecres a la tarda, La Tinta s’omple de criatures amb el Laboratori Creatiu Infantil. Dibuixem, retallem, pintem la música, escrivim poemes i els convertim en cançons. Taller per a criatures de 4 a 7 anys on potenciem la creativitat, la imaginació i el pensament crític i aprenem a treballar en equip sense parar de crear.

El dijous 18 torna el Monogràfic de Line Dance, un tipus de dansa en grup on vàries persones realitzen una coreografia formant línies les unes amb les altres. Per a joves i grans amb ganes de passar una bona estona ballant coreografies de diferents gèneres musicals.

Haurem d’esperar una mica més per tornar a Jugar amb la Veu, amb la Maria del Alar. Aquest cop us proposem un taller de 5 sessions, els dimecres del 7 de febrer al 7 de març, on connectarem amb la respiració, la vibració i el propi cos per gaudir de la veu com a eina creadora i transformadora.

Podeu contactar amb nosaltres mitjançant el qüestionari web o escrivint a contacte@latinta.org per qualsevol consulta. Us esperem!

Comments are closed.