Daily Archives: 2 de gener de 2018

CAVALCADA DE REIS – AFECTACIONS AL TRÀNSIT

Amb motiu de la Cavalcada de Reis, passem a detallar-vos la informació corresponent:

Cavalcada de Reis – 5 de gener de 2018

Horaris:
16.00h Arribada del pailebot amb els Reis al Moll de Bosch i Alsina.
18.00h: Inici Cavalcada al pg. de Circumval·lació.

Itinerari:
Sortida del pg. Circumval·lació – av. Marquès de l’Argentera – pg. Isabel II (costat muntanya) – Via Laietana – Fontanella – pl. Catalunya (costat mar) – Pelai – pl. Universitat (costat mar) – Ronda Sant Antoni – Sepúlveda – av. Paral·lel (costat Llobregat en sentit contrari) – pl. Espanya (costat mar en sentit contrari) – av. Reina Maria Cristina – av. Francesc Ferrer i Guàrdia (final oficial de la cavalcada) – vial d’accés al Palau núm.7, Victòria Eugènia (façana posterior) – Palau Victòria Eugènia.

Desviaments de trànsit:
-Tall de Sepúlveda-Entença i av. Paral·lel
Es tallarà el trànsit longitudinal sentit pl. Espanya d’av. Paral·lel, prohibint la circulació des de pl. Drassanes, excepte autobusos de TMB.

El trànsit procedent de Portal de Santa Madrona i Palaudàries s’encarrilarà cap al pg. Josep Carner, i el residual per la Ronda Sant Pau, només quan ja sigui possible desviar per Floridablanca cap a Ronda Sant Antoni i pl. Universitat.

La resta del trànsit residual de l’av. Paral·lel ascendent es desviarà cap el c. Lleida.

-Tall de pl. Espanya (costat mar), av. Reina M. Cristina i av. Rius i Taulet
El trànsit d’entrada a ciutat per Gran Via CC (calçada central i calçada lateral mar), s’encarrilarà per l’interior del túnel.

S’aïllarà el costat mar de pl. Espanya, desviant el trànsit de Tarragona i Creu Coberta per la Gran Via CC, sentit sortida ciutat.

El trànsit descendent de l’av. Francesc Ferrer i Guàrdia es desviarà pel c. Polvorí.

El c. Sant Fructuós sentit Mèxic, es desviarà per Sant Germà cap a la calçada central de Gran Via CC.

El c. Mèxic sentit descendent es desviarà per Sant Fructuós i l’ascendent per Gimbernat.

El c. Morabos es desviarà per l’av. Francesc Ferrer i Guàrdia ascendent, si ho permet l’acumulació de públic al lloc, sinó es desviarà pel c. Montfar.

Es tallarà l’accés a l’av. Rius i Taulet des del c. Lleida i des del c. Guàrdia Urbana.

Restricció al trànsit de camions:
Es prohibirà circular, a dins de la ciutat, als vehicles amb un pes superior als 3.500 kg des de les 16.00 a les 22.00h del dia 5 de gener.

PROGRAMA FORMATIU DE “LES CUINES DEL MÓN”

Programa Formatiu de CUINES DEL MÓN Poble-Sec Auxiliar de cuina – Marmitó

Curs gratuït

Inici: 22 de gener al 22 de març 2018.

Horari: de dilluns a divendres, de 10.30 a 14.30 hores.
100 hores en formació Auxiliar de cuina.
20 hores d’experimentació en restauració.
30 hores en competències sociolaboral i seguiment.

OBJECTIUS: Millorar la ocupabilitat i qualificació professional de persones mitjançant una acció formativa en l´especialitat d´Auxiliar de Cuina que permeti intervenir sobre determinats aspectes personals i laborals. Afavorir el desenvolupament personal i social dels i les alumnes, així com la seva orientació professional.

Objectius específics de caràcter laboral: – Introduir a l´alumne de forma pràctica en l´aprenentatge d´un ofici. – Aprendre a pre-elaborar aliments, – Preparar i presentar elaboracions culinàries senzilles i assistir en la preparació d’elaboracions més complexes, – Potenciar l´adquisició d´hàbits laborals: responsabilitats, seguretat i higiene en el treball i prevenció de riscos laborals, – Oferir la formació en manipulació d´aliments i el certificat corresponent a les persones que superin la prova.

Perfil d’entrada: Persones que tinguin una motivació real pel sector de la Restauració i vulguin desenvolupar la seva activitat professional en el sector.

Persones tant situació regular com irregular, de diverses nacionalitats i cultures, diversitat de gènere. Es donarà prioritat a persones empadronades o residents a Poble-sec i altres barris del Districte Sants-Montjuïc.

Entrevistes i seleccions fins el 29 de desembre del 2017.

Aquest curs està obert per persones de 16 anys en endavant, amb residència a Poble-sec o Districte Sants-Montjuïc, que es vulguin dedicar professionalment a sector restauració i que tinguin coneixement idioma castellà i/o català.

Les persones interessades han de saber que ja hem començat entrevistes i finalitzarem procés de selecció el 29 de desembre.

Si hi esteu interessades/interessats, envieu correu electrònic amb les dades personals a cuinadelmon@gmail.com
per tal de concretar entrevista personal.

CONSELL DE LA JOVENTUT DE BARCELONA – OFERTA DE FEINA

El Consell de la Joventut de Barcelona ens fa arribar una convocatòria que té oberta en l’actualitat.

La plaça és de tècnic/a administració, secretaria i suport a projectes del CJB, amb una jornada completa de 35 hores setmanals, contracte indefinit i sou brut anual de 20293,56€. Teniu més informació al document pdf adjunt.