Daily Archives: 13 de desembre de 2017

X DIADA FESTIVA PER LA MARATÓ DE TV3 – 16 I 17 DE DESEMBRE DE 2017

Els Amics de la Plaça Santa Madrona i la Parròquia de Lurdes organitzem, per desè any consecutiu, diverses activitats per col·laborar amb la Marató de TV3, enguany dedicada a les malalties infeccioses.

Dissabte dia 16
Parròquia de Lurdes, a partir de les 17.00 h, Marató de Corals.

Diumenge dia 17
A la plaça Santa Madrona
A partir de les 10.30 h, hi haurà un munt d’activitats: xocolatada, jocs infantils, sardanes, country, gegants, diables, tabalers, botifarrada, balls tradicionals i moltes coses més.

La novetat d’enguany serà la Tómbola Solidària, amb productes cedits pels comerciants del barri i amb manualitats elaborades pel veïnat. Tothom tindrà premi!

Us hi esperem!!!

MARATÓ DE TV3 2017 – ACTIVITATS ORGANITZADES PER LA PENYA BLAUGRANA LES TRES XEMENEIES

FUTBOL I DINAR SOLIDARI

Diumenge, 17 de desembre de 2017

A les 12h. Camp de Futbol de la Satalia. Partits de futbol, amb:

Pares APA Poble-sec / PB Les Tres Xemeneies

Infantil APA Poble-sec / Infantil PB Les tres Xemeneies

A les 14,30h, Paella al Centre Cívic del Sortidor
preu 12€

Sorteig d’una samarreta, bingo solidari i diversió assegurada.

No t’ho pots perdre.

Compra ja al teu tiquet, a la seu de la Penya, carrer de Piquer, 14

CONCERT DE DO D’ACORDS, AL CC ALBAREDA

Us convidem al proper concert de “Do d’acords”, L’orquestra infantil i juvenil del Poble-Sec, que tindrà lloc el divendres 15 de desembre, a les 19h, al Centre Cultural Albareda.

El concert comptarà amb la participació de músics convidats d’instruments variats i s’interpretarà repertori tradicional, del Mediterrani i creacions comunitàries dels alumnes.

Podeu sol·licitar entrades gratuïtes escrivint a info@integrasons.com

Esperem que ens acompanyeu i gaudiu del concert!

KOETÀNIA TANCA LA BOTIGA AL POBLE-SEC

Nova etapa en solitari. Després de 6 anys intensos, l’evolució personal de cada un dels socis fundadors ha conduït a un nou punt de partida. Avui us presentem totes les novetats!

Dues Personalitats, Dues Marques
Koetania aixecava la persiana el 2011 al Poble-sec. Plena d’il·lusions i projectes es va obrir a la ciutat de Barcelona acollint nombrosos esdeveniments i participant en tota mena d’activitats. Els primers anys van ser formidables. Plens de bons moments i grans reptes. Mentrestant, l’experiència es posava en nosaltres.

Va anar succeint, i un soci volia continuar per aquí i l’atra provar per allà. La complementarietat inicial es va transfromar en la necessitat de projectes diferents que anaven prenent forma. Avui ja són una realitat. Il·lusionats, és el moment de compartir-ho i esperem que us els feu vostres!

De Blai a Goya

Daniel comença la seva etapa creativa més pura reinventant una nova Koetania en la seva proposta d’estil més personal i transgresora. Disseny d’autor inspirat en els orígens de les coses, Barcino, Macaret, Fòssil, creant joies artesanalment per als que busquen trencar amb la monotonia de les grans marques i es preocupen per la procedència ètica dels materials.

La personalització de joies, mètode de disseny participatiu en què s’ha especialitzat arribant dia a dia a més persones, composant i interpretant la música dels seus desitjos en joies a mida, com les aliances de casament.

Redescobrim la nova Koetania atelier & shop en un nou espai al carrer de Goya, 8 al barri de Gràcia,

Podreu visitar-lo molt aviat!

www.koetania.com

Poison. Nou començament Start from scratch!

Marta, directora artística de Koetania del 2011- 2016, presenta Poison Jewels on reivindica la feminitat i l’autonomia de la dona actual.

Partint del seu background d’arquitecte, proposa joies desde la cultura del Disseny i la Moda. La particular fusió de tecnologia i la tradició de l’ofici artesà, abarca des de la revisió dels clàssics a plantejar nous formats innovadors.

Disposada a seguir saltant-se les normes, el nou crit de guerra és Poison, una crida a tot allò que “no hauríem de fer” però ens atrau inevitablement. Apuntant a la provocació més exquisida i el que ens fa sentir intensament vius.

La botiga continua al carrer Bonavista, 1 On trovem Respira, Volare, Mel, Kandinsky… i moltes novetats ideals per aquest Nadal. T’atreveixes?

Visita POISONJEWELS.COM!