Daily Archives: 27 de novembre de 2017

8è PREMI POBLE-SEC PER A CERHISEC

El passat divendres, dia 24 de novembre de 2017, en el transcurs del sopar de Nadal de la Coordinadora d’Entitats del Poble-sec, es va lliurar el 8è Premi Poble-sec al Centre de Recerca Històrica del Poble-sec – CERHISEC.

#AjudalsaSomriure, COBERTURA DENTAL ALS INFANTS MÉS VULNERABLES

La campanya #AjudalsaSomriure per als infants vulnerables s’adhereix al #GivingTuesday

#GivingTuesday és un moviment global que vol incentivar i multiplicar les bones accions. L’objectiu és dedicar un dia a tot el món, el dia 28 de novembre, a celebrar l’acció de donar, ja siguin aliments, diners, temps (voluntariat), objectes de segona mà, etc.

Una oportunitat per compartir la nostra generositat amb les persones que ens envolten i per demostrar que l’ésser humà s’ajuda per sobre de totes les condicions. Una oportunitat per sentir la inigualable sensació de donar.

Què és la campanya #AjudalsaSomriure?

Sant Pere Claver – Fundació Sanitària, a través de la seva Clínica Dental, i la Creu Roja realitzen una campanya de recollida de fons #AjudalsaSomriure per tal d’oferir assistència odontològica bàsica de qualitat gratuïta a nens i nenes en situació de vulnerabilitat i en risc d’exclusió social; uns infants pacients que, arran de la situació socioeconòmica familiar, no hi tenen accés per cap altra via.

Amb aquesta campanya pretenem arribar a ajudar a uns 300 nens i nenes a aconseguir que tinguin una millor salut dental… i ja només ens falten 1.573€ pel nostre objectiu final de 5.000€.

L'objectiu es arribar a oferir cobertura dental fins a 300 infants:
· Amb 20 € podem fer una neteja dental bàsica
· Amb 30 €, un tractament dental restaurador
· Amb 45 € podem fer un tractament del nervi  

La Clínica Dental de Sant Pere Claver ofereix tractament a persones en risc d’exclusió social a preus assequibles.

De les persones ateses per la Creu Roja a Catalunya en els programes de lluita contra la pobresa, el 81,4% que presenta problemes bucodentals afirma que no se’n pot costejar el tractament.

Fes el teu donatiu aquí!

http://givingtuesday.es/projects/ajudalsasomriure-cobertura-dental-als-infants-mes-vulnerables/

Moltes gràcies!

#AjudalsaSomriure #GivingTuesday
Web Giving Tuesday
Web www.ajudalsasomriure.org
Descarrega’t el pòster de la campanya
Llegeix la notícia

Per a més informació:
Àrea de Màrqueting Social
Grup – Fundació Sant Pere Claver
socialmedia@fhspereclaver.org
www.santpereclaver.org/colabora
Tel. 93 442 39 03 ext. 150

“De vegades sentim que el que fem és tan sol una gota en el mar, però el mar seria menys si li faltés aquesta gota.” Fes-te Giver i descobreix la inigualable sensació de donar.

#GivingTuesday va arribar per primera vegada a Espanya en 2015, aconseguint un total de 405.000€ destinats als més de 260 projectes socials que van participar. A més, en aquesta primera edició, es va aconseguir que la solidaritat mogués a 982 persones, que van donar sang per primera vegada.