Daily Archives: 15 de novembre de 2017

MOR UN HOME DE 80 ANYS EN UN INCENDI AL CARRER NOU DE LA RAMBLA

Quan passaven pocs minuts de dos quarts de sis de la tarda els Bombers de Barcelona han rebut un avís per un incendi a la primera planta del número 139 del carrer Nou de la Rambla, al barri del Poble-sec de Sants Montjuïc. A conseqüència de l’incendi un home d’aproximadament 80 anys ha resultat ferit de gravetat i traslladat a l’Hospital Clínic, on ha mort poc després. Una dona de 86 anys també ha estat traslladada a l’Hospital de Sant Joan Despí Moisès Broggi on continua ingressada en estat greu.

Fins el lloc dels fets s’han desplaçat 7 dotacions dels bombers de la ciutat, 3 del Sistema d’Emergències Mèdiques, i diversos efectius de la Guàrdia Urbana i dels Mossos d’Esquadra, que s’han fet càrrec de la investigació dels fets.

Segons ha informat l’Ajuntament de Barcelona, l’incendi només ha afectat de gravetat l’habitatge on s’ha originat i no ha provocat danys estructurals a l’edifici.

CONCERT SOLIDARI A FAVOR DE LA FUNDACIÓ LLUÍS ARTIGUES

El dijous 16 de novembre (21h), el grup musical de versions Por Fin Viernes realitzarà un concert solidari en favor de la Fundació Tutelar Lluís Artigues (entitat de Sant Pere Claver) i tres entitats socials més a la Sala Luz de Gas de Barcelona.

Ens agradaria molt comptar amb la teva presència!

Els fons recaptats aniran destinats a un usuari de la fundació que no disposa de recursos econòmics per a condicionar la seva llar i cobrir les seves necessitats bàsiques.

· Concert solidari ‘Por Fin Viernes’
· Dia i hora: Dijous, 16 de novembre, 21h
· Preu / donatiu: 15€*
· Lloc: Sala Luz de Gas · C. Muntaner 246, Barcelona

CICLE GÈNERE, EDUCACIÓ I CRIANÇA AL POBLE-SEC, AL CC EL SORTIDOR

La finalitat d’aquest cicle és generar espais d’aprenentatge, diàleg i reflexió per a famílies i professionals del món de l’educació, al voltant de la forma en què s’aborden els temes de gènere, des d’una perspectiva feminista i respectuosa amb la diversitat. Volem aportar nous imaginaris i recursos educatius per a contribuir a la transformació social i a l’eradicació de les desigualtats i les violències de gènere.

Podeu ampliar-ne la informació, si seguiu el vincle del web adjunt