Daily Archives: 29 d'octubre de 2017

ENRIC FONT PARTICIPA EN L’EXPOSICIÓ “INDEPENDÈNCIA” AL POBLE-SEC

L’artista bordetenc Enric Font, participa en una nova exposició a la galeria Àcid Sulfúric del barri del Poble-sec que porta per títol “Independència”. Es tracta d’una mostra que ha elaborat conjuntament amb Gonzalo Rueda, i que ha estat treballada amb la pintura com a mitjà, fent servir un procés elaborat i reflexiu, molt allunyat de la velocitat informativa a la qual estem sotmesos diàriament. “Estem intentant treballar amb continguts que estiguin molt vinculats amb el que passa a la nostra societat”, com és el procés independentista que viu el país: “Sent de barri, de Barcelona i de Catalunya, se m’ha fet impossible desvincular la paraula independència del fet del procés”, confessa Font.

L’exposició compta amb una gran peça, “Procés”, un tríptic de grans dimensions que ens trasllada a una manifestació amb personatges reals, que ens porten, com una onada, per un camí i una reflexió que acaba avocant a l’esperança i la il·lusió: “La peça és bastant gran al voltant de la qual es vehicula tot el discurs. Aquesta va acompanyada de quatre peces més petites i una sèrie de collages”, detalla. A l’hora d’elaborar l’obra, Font ha utilitzat acrílic sobre tela amb esprai, “treballo bastant amb moralisme”, apunta.

Aquesta exposició coincideix amb un context històric excepcional al país. “Quan la vam preparar no sabíem en quin punt ens trobaríem quan arribés la inauguració, tot i que sí que podies intuir com anirien les coses”, comenta. Els dos artistes han estat treballant durant vuit mesos per elaborar aquest projecte encarregat per Àcid Sulfúric. La mostra es podrà veure fins al pròxim 30 de novembre, per bé que la galeria no descarta prolongar-la.

https://www.acidsulfuric.com/

SEC.TOR JOVE – FORMACIÓ

Ens complau fer-vos arribar noves formacions per a joves de 16 a 25 anys, al projecte SEC.tor Jove del Pla d’Acollida Poble-sec per a Tothom, de la Coordinadora d’Entitats de Poble-sec.

Ara a l’octubre iniciem noves formacions per joves:

1º Curs d’informàtica avançada, per ajudar als joves a millorar les seves competències digitals. Es treballarà els següents temes: Excel avançat, Word avançat per la millorar currículum, creació de cartells amb diferents programes lliures, creació d’un bloc, etc.

Horari: dijous de 12.15 a 13.45 hores. Tot el trimestre, inici 19 d’octubre del 2017.

2º Curs de Música i cant, per millorar competències músicals relacionades amb guitarra i cant.

Horari: divendres de 10.15 a 12 hores. Tot el trimestre, Inici 20 d’octubre.

3º Formació en drets laborals, per informar als i les joves quins són els seus drets i deures davant un futur món laboral.

Únic dia: dimarts 31 d’octubre, de 10.30 a 12.15 hores.

4º Curs de resolució de conflictes, impartit per l’Escola Traç-Diomira, per millorar competències socials, comunicatives i treball en equip.

7, 9, 14 i 16 de novembre, són dimarts i dijous de 10.30 a 12.30 hores.