Daily Archives: 25 d'octubre de 2017

CONCERT SOLIDARI A FAVOR DE BONA VOLUNTAT EN ACCIÓ

Des de Bona Voluntat en Acció us convidem a un esdeveniment molt especial:

Col·laborarem un any més amb el Teatrillo de Sarrià per organitzar un concert solidari on els fons recaptats es destinaran als programes d’inserció social i laboral que realitzem a Bona Voluntat en Acció.

El concert es celebrarà el proper dijous 26 d’octubre a les 21:30h al Teatrillo de Sarrià (c/Margenat 66 entre Iradier i Pomaret). Us adjuntem el programa del concert.

L’entrada és lliure i gratuïta. A la mitja part s’oferirà un petit refrigeri i es podran fer aportacions voluntàries al projecte.

No us ho perdeu!

Us esperem a tots/es al Teatrillo de Sarrià, i us agrairíem molt que feu difusió amb els vostres coneguts.

FÒRUM OLÍMPIC: 25 ANIVERSARI BARCELONA’92

El Fórum Olímpic són unes jornades que s’organitzen bianualment des de 1995. Consisteixen en una sèrie de sessions amb l’objectiu de reflexionar sobre una temàtica actual en relació a l’esport, amb la finalitat de trobar vies de solució. Dirigit a: entitats esportives, federacions i clubs esportius, diputacions, consells comarcals, ajuntaments, investigadors, empreses privades i públiques esportives, emprenedors, esportistes, representants, entre uns altres.

En aquesta dotzena edició del Fòrum Olímpic hem cregut convenient tractar el 25 Aniversari de Barcelona’92. 25 anys després d’aquests Jocs decisius, analitzarem temes com als reptes de futur del Moviment Olímpic i l’Agenda 2020, a més de l’herència que resta dels JJOO de 1992. Comptarem amb la presència de Pere Miró, Director General Adjunt del CIO.

26 i 27 d’octubre de 2017, a l’INEFC.