Daily Archives: 16 de setembre de 2017

PER UN POBLE-SEC INCLUSIU. DIA 17/9/2017, 11,30H

La Coordinadora d’Entitats del Poble-sec amb la col·laboració del Grup Sant Pere Claver hem organitzat un acte benèfic amb la voluntat de captar fons a favor dels col·lectius més vulnerables del barri del Poble-sec. Concretament la recaptació es destinarà als programes socials que desenvolupa la Coordinadora i que donen suport als infants en risc d’exclusió social, la gent gran més necessitada i a les persones nouvingudes.

Us demanem el vostre suport i complicitat per tal que aquest esdeveniment sigui un èxit d’assistència i així es pugi donar la cobertura tan necessària als col·lectius esmentats.

Concretament us demanem fer el màxim de difusió de l’acte, família, amics, veïns, associacions i entitats, socis, etc, i, òbviament, que adquiriu entrades (donatiu de 10 €).

L’acte benèfic es realitzarà el proper diumenge 17 de setembre a la Sala Barts (Av. del Paral·lel, 62) i comptarà amb les actuacions del Grup Vocal del Poble-sec The SoundDreamers, amb una selecció de cançons del seu darrer espectacle “Sobre el Mar” i de l’Esbart Ciutat Comtal, amb el seu espectacle “Acròstic”, Premi Sants-Montjuïc a la innovació 2016. Dos espectacles de qualitat a un preu simbòlic de 10 €.

L’horari serà de 11:30h a 13:30h i el donatiu per l’entrada es pot adquirir a:

  • Coordinadora d’Entitats del Poble Sec, c/ Elkano 24 i també al c/ Concòrdia 33.
  • Fundació Hospital Sant Pere Claver, c/ Vila i Vilà 16.
  • Sala Barts, Av. del Paral·lel 62 (el mateix dia de l’actuació a partir de les 9:30h).

Vagi per endavant el nostre sincer agraïment pel vostre suport i esperem que, amb la suma de tothom, puguem aconseguir omplir la sala.

Ben cordialment,

Antoni Reig
President de la Coordinadora d’Entitats del Poble-sec