MANIFEST DE LES ENTITATS DE SANTS-MONTJUÏC, DAVANT DELS ATEMPTATS DEL 17 D’AGOST

Davant l’atemptat terrorista perpetrat dijous 17 d’agost a la nostra ciutat, el Districte de Sants-Montjuïc, les associacions, comissions i altres col·lectius volem:

  1. Expressar el nostre condol més sentit a les víctimes de l’atemptat i als seus familiars. Ens preocupen les persones i no pas la seva procedència, ètnia o les seves conviccions morals o religioses.

  2. Condemnar radicalment aquest atac o qualssevol altre adreçat a la població i també qualsevol persona i organització que hi col·labori. Ningú no ens pot retallar la llibertat ni tan sols la de poder-nos passejar per la Rambla o per qualssevol de les places i carrers dels nostres barris.

  3. Agrair les mostres de solidaritat que la nostra ciutadania ha expressat en tot moment.

  4. Constatar la maduresa amb què la nostra ciutadania, els nostres barris, ha sabut afrontar la suspensió de les activitats en l’inici de la festa major de Sants.

  5. Fer avinent que, malgrat que el cop moral és molt dur, seguirem treballant, amb més fermesa si cal, per la cohesió social, per la superació de les diferències i pel respecte mutu; també seguirem lluitant contra la por i l’odi que promouen ments criminals.

  6. Deixar clar que quan maten una persona ens estan matant una mica a cadascun i a cadascuna de nosaltres i que la ciutadania de Sants-Montjuïc té la capacitat d’unir-se davant l’adversitat, com ja ha fet en altres ocasions, per retrobar el camí de la pau, de la llibertat, de la igualtat, de la fraternitat i de la solidaritat.

Finalment volem manifestar que sortirem al carrer tantes vegades com calgui per indicar que no tenim por i que seguirem endavant.

Signen la convocatòria: Coordinadora d’Entitats del Poble-sec; Federació d’Associacions, Entitats i Comissions d’Hostafrancs; Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta.

I us convoquem a la manifestació del proper dissabte 26 d’agost amb una concentració de les entitats del territori a les 17 h a la plaça dels Països Catalans per anar a la manifestació que començarà als Jardinets de Gràcia. Es recomana que els participants vagin de blau. #anemdeblau

Comments are closed.