Daily Archives: 20 de juny de 2017

ATUREM ELS DESNONAMENTS AL POBLE-SEC

Veïns i veïnes,

Avui, dimarts 20 de juny, hem estat moltes veïnes al carrer per aturar un desnonament per tornar a demostrar que assumim el nostre compromís d’actuar per què totes les veïnes es puguin quedar al barri. Ho hem aconseguit!!!!

Un cop més, hem demostrat que unides, som molt més fortes que els que volen especular amb les nostres cases i les nostres vides.

Demà dimecres 21 de juny, tornem al carrer, aquesta vegada per donar suport a les veïnes de la finca situada al C/ Nou de la Rambla, 128. Han convocat una roda de premsa per parlar de la seva situació: sembla que l’edifici sencer està sent comprat aquestes darreres setmanes per una immobiliària estrangera.

Ens demanen que hi anem per donar suport i també que fem la màxima difusió com sempre.

Les podeu seguir al Twitter

@NouRambla128

#NouDeLaRambla128NoEsToca
#BcnNoEstaEnVenda
#CapVeïnaForaDelBarri
#NoEnsFaranFora

Dimecres 21 de juny, 19 h
C/ Nou de la Rambla, 128

DEBAT CIUTADÀ SOBRE ELS EQUIPAMENTS DEL POBLE-SEC

El Districte de Sants-Montjuïc i les entitats del Poble-sec engeguem un procés participatiu per definir amb la ciutadania el Pla d’Equipaments del barri. L’objectiu és donar a conèixer la disponibilitat i les necessitats d’equipaments al Poble-sec, recollir les propostes del veïnat i definir un Pla d’Equipaments tan consesuat com sigui possible.

La necessitat de més equipaments al barri i per al barri és una demanda que el veïnat, les entitats i els col·lectius del Poble-sec han expressat en més d’una ocasió. Aquesta inquietud de la ciutadania ha quedat palesa en diversos espais de participació (com el Consell de Barri o el procés de participació vinculat al Pla d’Actuació del Districte) i en iniciatives ciutadanes com la Comissió per a la Recuperació de la Casa de la Premsa. Com a punt de partida, el Districte de Sants-Montjuïc ha realitzat un estudi dels equipaments i les necessitats que hi ha al barri. També s’han fet estudis tècnics de l’estat de l’edifici de la Casa de la Premsa i de les alternatives per ubicar un equipament esportiu en un solar de la Satalia.

Ara l’Ajuntament vol contemplar totes les propostes de la ciutadania per elaborar un pla per als propers deu anys, fruit d’un debat col·lectiu que permeti crear, millorar i ampliar els equipaments del Poble-sec. Per a això s’ha posat en marxa aquest procés participatiu, que es tancarà al novembre d’aquest any. El 7 de juny se’n va constituir el grup motor, integrat per entitats i col·lectius del barri, i EL PROPER 20 DE JUNY tindrà lloc la primera sessió de participació oberta a tota la ciutadania, per elaborar conjuntament la diagnosi dels equipaments que el barri necessita.

Coincidint amb la Festa Major del Poble-sec, es farà una activitat al carrer per continuar recollint aportacions sobre les necessitats actuals d’equipaments de la zona. Al setembre, a partir de les mancances i les necessitats detectades, s’obrirà un debat ciutadà per definir propostes i usos dels diversos equipaments disponibles. Les necessitats i propostes de la ciutadania es podran plantejar tant en les sessions presencials com digitalment a través de la plataforma en línia Decidim.Barcelona.

LA FORMIGA – OFERTA DE FEINA

OFERTA DE FEINA
Professors/es de català per a joves nouvinguts/es

Busquem professors/es per a un curs intensiu al mes de juliol de català (inicial o de
reforç), adreçat a joves de 12 a 16 anys.

Requeriments:
– Titulació universitària, Grau Superior o Certificat de professionalitat relacionades
amb: llengües (català), educació infants/joves, acció social, acollida, etc…
– Títol de monitor/a de lleure (no necessari però si MOLT VALORABLE).
– Bon nivell de català.
– Imprescindible disposar del Certificat d’antecedents penals negatiu.

Es valorarà:
– Experiència i/o formació en docència d’idiomes (especialment català/castellà).
– Experiència i/o formació en treball amb infants, adolescents i joves.
– Motivació per l’acció social i educativa en contextos interculturals.
– Experiència en la gestió, seguiment i avaluació de projectes socioeducatius.
– Experiència de coordinació i treball en xarxa amb projectes, serveis i recursos.
– Capacitat relacional i de comunicació.

Les seves principals funcions seran
– Preparació i impartició de les classes de català.
– Planificació i execució de l’activitat de lleure setmanal.
– Gestions referides al seguiment i valoració de les activitats (registres assistència,
avaluacions inicials i finals dels alumnes, …)

S’ofereix:

Contracte obra i servei.

Durada: Del 28/06 al 28/07 de 2017.

Jornada i horari: 15 hores setmanals, en horari de matí.

Sou brut: 658,82 € brut mensual

Les persones interessades poden presentar el seu currículum a l’adreça electrónica gestió@laformiga, fins el 20 de juny de 2017.