Daily Archives: 20 de maig de 2017

BUTLLETÍ DEL VOLUNTARIAT ” A L’ABAST”, NÚMERO 430

El butlletí d’informació per a les associacions i entitats de voluntariat, el podeu consultar en el vincle adjunt del web de xarxanet.

SALÓ AUTOMOBILE BARCELONA, AFECTACIONS AL TRÀNSIT

Amb motiu del saló AutoMobile Barcelona, passem a detallar-vos la informació corresponent:

AutoMobile Barcelona, de l’11 al 21 de maig de 2017

Celebració:
11 i 12 de maig Premsa i convidats
13 a 21 de maig Púbic en general

Prohibició d’estacionaments:
-Del 4 al 25 de maig a l’av. Ma Cristina.
-Del 5 al 25 de maig a l’av. Rius i Taulet (entra av. Ma Cristina i c. Guàrdia Urbana) i a l’av. FF i Guàrdia (entre av. Ma Cristina i c. Mèxic).
-Del 8 al 21 de maig a ctra. Bordeta, costat mar, de Gran Via CC a Sant Roc.
-Del 13 al 21 de maig al c. Lleida, costat Llobregat, de Maria Montessori a pg. Santa Madrona.

Circulació
-Del 5 al 8 de maig: hi haurà un carril de circulació en cada en sentit a l’av. Ma Cristina, av. Rius i Taulet (entre c. Guàrdia Urbana i av. Ma Cristina) i av. FF i Guàrdia (entre av. Ma Cristina i c. Mèxic).
-Del 9 al 23 de maig: romandran tancades al trànsit l’av. Ma Cristina (a partir de les 23h del dilluns 8 de maig), av. Rius i Taulet i av. Ma Cristina (ambdues a partir de les 00.10h del dimarts 9 de maig).
-Del 24 al 25 de maig: hi haurà un carril de circulació en cada en sentit a l’av. Ma Cristina, av. Rius i Taulet (entre c. Guàrdia Urbana i av. Ma Cristina) i av. FF i Guàrdia (entre av. Ma Cristina i c. Mèxic).

Vianants
-Del 5 al 10 de maig, i del 22 al 25 de maig: hi haurà un vial pel pas de vianants per l’av. Ma Cristina.
-L’av. Rius i Taulet i l’av. FF i Guàrdia restaran obertes als vianants per la vorera de la banda mar, durant els dies de muntatge, saló i desmuntatge.
-El dissabte 20 de maig, Nit dels Museus, es permetrà el pas de vianants per la vorera del costat Besòs de l’av. Ma Cristina, entre les 20.15 i les 02.00h.

Barcelona de Serveis Municipals, S.A.
Ajuntament de Barcelona