Daily Archives: 25 de març de 2017

BALANDRA – HIVERN DE 2017

BALANDRA. Cicle d’arts escèniques.
Al centre cívic del Sortidor, plaça del Sortidor, 12.
Els espectacles són gratuïts. Aforament limitat. Les entrades es recullen una hora abans de l’inici de l’obra. Una entrada per persona. No es fan reserves. No es permetrà l’accés a la sala un cop començat l’espectacle.

Dissabte, 4 de febrer, a les 19 h
CONFERÈNCIA BALLADA
Companyia Professional de Dansa Contemporània Sol Picó
Conferència i dansa contemporània 50′
En aquest espectacle ens descobrirà la seva trajectòria de vida i ens mostrarà com és el seu procés d’inspiració i de creació. Una oportunitat única d’apropar-nos a descobrir la cultura de l’esforç, que ens animarà a no desistir dels somnis i a sensibilitzar-nos en la dansa contemporània.

Dissabte, 18 de febrer, a les 19 h
CAVA-RET #LA BOCA LOCA
Violeta Ospina & Las Radiomaniàques
Radio-Cabaret 40′
En el solar del teatre Thalia, un contestador automàtic recull les fantasies eròtiques i els desastres amorosos dels veïns i veïnes del Paral·lel. Obre les orelles i tanca els ulls a les emissions de la ràdio.

Dissabte, 4 de març, a les 18 h
SUITE
Isabel López. Dansa 35′
Mentre la música sona, la dansa, com si d’una experiència hipnòtica es tractés, interpreta el moviment resultant, desvetllant a poc a poc l’espai, un espai comú entre la respiració de la música i del moviment.

Dissabte, 4 de març, a les 19 h
RUMBLE IN THE JUNGLE_UNHEIMLICHE#2
Sandra Sotelo
Dansa i performance 30′
Unheimliche planteja un dispositiu circular per un cos en què cohabiten costures grotesques que volen ser explorades, reconegudes i transgredides. És la vocació d’un cos per resoldre el misteri d’Unheimliche i els seus propis límits.

Dissabte, 18 de març, a les 19 h
EL FIL VERMELL
CiaNur. Teatre 80′
El fil vermell és la confrontació entre una víctima i el seu botxí. Una víctima que s’adonarà que potser ja no és una víctima i un botxí que s’adonarà que sempre ha estat una víctima. Personatges torturats confrontats al dolor d’un passat del que creuen que no podran fugir.

Dissabte, 1 d’abril, a les 19 h
TOT ÉS NEGRE
Los genios locos. Teatre 75′
En David Estrada és un detectiu privat que rep l’encàrrec d’investigar la desaparició de la Laura Ribalta. A mesura que avança en les indagacions, en David descobreix que els Ribalta no acceptaven l’homosexualitat de la Laura i que la família està encobrint alguna cosa terrible.

BAIXEM AL CARRER, A BETEVÉ

L’activitat EN FORMA SOBRE RODES, del projecte BAIXEM AL CARRER, ha estat informada en el programa Notícia 73 del BETEVË.

http://beteve.cat/posar-se-en-forma-sobre-rodes-amb-taller-per-a-persones-amb-mobilitat-reduida/