Daily Archives: 1 de març de 2017

OBRES A LA BIBLIOTECA FRANCESC BOIX

La Biblioteca Francesc Boix treballa per resoldre els problemes causats per les descàrregues electrostàtiques

Durant aquest mes de febrer s’estan fent obres de millora a la Biblioteca Francesc Boix del barri del Poble-sec. La intervenció que va començar a primers de febrer ha consistit “a canviar els paviments d’algunes plantes per disminuir i minimitzar els efectes de l’electricitat estàtica”, comenta Francesc Jiménez, gerent del Districte de Sants-Montjuïc.

Amb el nou paviment que s’està instal·lant s’augmenta la conducció entre els elements metàl·lics i se solucionen els efectes desagradables que ocasionaven les descàrregues electrostàtiques als veïns que visitaven la biblioteca. “Era la típica sensació de descàrrega elèctrica i incomoditat que genera, tant en els treballadors com als usuaris, quan s’apropen als prestatges metàl·lics”, detalla el director de la Biblioteca Francesc Boix, Joan Delgado, qui celebra que la problemàtica ha estat resolta en una de les plantes amb “el paviment de qualitat que s’hi ha instal·lat, estem molt contents”.

La segona planta, on es troba l’espai de lectura infantil, ja torna a estar oberta al veïnat, després que aquesta tanqués temporalment el passat 3 de febrer. Des del passat dilluns, la primera planta, que acull la sala d’adults, roman tancada, i es preveu que torni a obrir durant la segona setmana del mes de març. El pressupost que s’està destinant en aquesta actuació és d’uns 43.000 euros.