Daily Archives: 20 de desembre de 2016

PROJECTE DE REFORMA DELS CARRERS DE RADAS I CONCÒRDIA I DE LA PLAÇA DEL SETGE

RAONS PÚBLIQUES, de l’1 al 23 de desembre, s’estableix un espai obert de consulta i opinió sobre el projecte de reforma dels carrers Radas, Concòrdia i de la plaça del Setge.

L’horari de consulta serà de 16:30 a 18:30 hores els dies laborables, en el carrer Concòrdia, 30 baixos. En aquest espai s’informarà del projecte de reforma proposat i es podrà donar l’opinió sobre què els sembla el projecte proposat.

CAMPANYA “RES AL SAC”

Un projecte a l’Escola Mossèn Jacint Verdaguer

Un tsunami d’il·lusió i innovació pedagògica està sacsejant la nostra escola. Un munt de petits ambients d’aprenentatge lliure estan en procés de construcció per tots els racons, vestíbuls i passadissos.

Jocs matemàtics, jocs de paraules, aula de teatre, fusteria, maquetes del nostre cos, experimentació científica, contes i titelles, cuinetes i nines, biblioteques d’aula, escola de natura…i molts altres espais on l’alumnat del centre podrà aprendre de manera autònoma amb un acompanyament en el procés de descoberta.

I tot això ho estem fent de la manera més sostenible i comunitària possible, amb la participació de mestres, famílies, entitats del barri i veïnatge.

Sota el lema Res al Sac, estem donant noves vides a tot allò que la comunitat ja no necessita: llibres i contes, nines, cuinetes, cotxets, disfresses i roba, cotxes, pilotes, teles, llanes, fils i retalls, plafons i petites peces de fusta, palets, petits mobles, cartrons i tubs i tot allò que la gent del barri vol que sigui reaprofitat.

Ja ho sabeu, si voleu participar del procés de canvi del Verdaguer no ho dubteu! Busqueu un dels punts de recollida o porteu el material directament a l’escola (C/Lleida, 32). Nosaltres el farem reviure!

Escola Mossèn Jacint Verdaguer
C/Lleida 32.
Horari: 8.45h-13.30h i 15.15h-16.45h
De dilluns a divendres.
Entrega a consergeria (Maribel)

Centre cívic El Sortidor
Pl. Del sortidor
Horari: 10h a 19.45h
De dilluns a divendres
Entrega a consergeria (Pep)

La formiga associació sociocultural
Horari: 9’30h-14h i 16h-19h
De dilluns a divendres.
Entrega a consergeria (Arantxa)

I esperem seguir creixent!

Que necessitem?

Llibres i novel·les infantils i juvenils, enciclopèdies visuals, jocs, joguines, teles, llanes, retalls, tubs, fustes sense estelles ,disfresses, miralls sencers, burres per penjar les disfresses, penjadors, petits mobles d’estanteries, caixes grans de plàstic senceres, construccions, jocs de taula, nines, pilotes, cotxes, cuinetes, fireta, menjar de joguina, material de plàstica…

Entre totes fem un barri cooperatiu i sostenible!