Daily Archives: 16 d'octubre de 2016

CENTRE CÍVIC EL SORTIDOR – ACTUALITAT

El Centre Cívic El Sortidor ens informa de les seves properes activitats. Les pots llegir si segueixes el vincle del web adjunt o bé http://us6.campaign-archive1.com/?u=638302597b&id=46382e22c1&e=25ad7af308

SERVEI D’ORIENTACIÓ SOCIOLABORAL DEL PLA D’ACOLLIDA POBLE-SEC PER A TOTHOM

Acompanyament sociolaboral on es treballa de manera individual i s’orienta també cap als programes de formació (tant dins com fora del projecte) per a la millora de l’ocupabilitat del o la participant.

Activitat adreçada a majors de 25 anys. En el cas dels i les joves d’entre 16 i 25 anys, se’ls destina l’espai de SEC.tor Jove.

Requisits: Estar en procés de recerca de feina.

Calendari: d’octubre a juny

Horari: Cita prèvia: dilluns a la tarda. A partir d’aquesta primera visita, les visites varien segons la disponibilitat del propi participant.

Lloc: Casal Concòrdia. Concòrdia 33 bxs.

Inscripcions: Casal Concòrdia, Concòrdia 33 bxs.

Contacte informatiu: Casal Concòrdia, Concòrdia 33 bxs. Telèfon 93.324.85.38
Facebook: @Pladacollidapoblesecperatothom

ACTIVITATS FORMATIVES D’ACOMPANYAMENT A INICIATIVES SOCIEMPRESARIALS DE LES ALTRES ECONOMIES

Barcelona Activa estrena activitats formatives d’acompanyament a iniciatives socioempresarials de les Altres Economies!

Des del Comissionat d’Economia Cooperativa Social Solidària i Consum i des de Barcelona Activa volem enfortir i acompanyar els projectes socioeconòmics amb voluntat transformadora de l’àmbit de les #AltresEconomies i és per això que hem ampliat l’oferta formativa de Barcelona Activa!

Si formeu part d’una iniciativa ja constituïda i amb activitat econòmica i us trobeu en un moment en el que necessiteu eines per definir el vostre pla estratègic, diversificar el finançament, millorar les relacions del vostre equip, ser més eficaços en la gestió econòmica o difondre els vostres serveis i comunicar les vostres propostes ….aquestes activitats us interessen!

A partir del 17 d’octubre i fins a final d’any s’impartiran, de manera gratuïta, i en el marc de les activitats formatives d’empresa, de Barcelona Activa els tallers d’enfortiment d’iniciatives socioempresarials de les #Altres Economies.

Aquests, inclouen mòduls formatius de 25 hores cadascun (independents entre ells) sobre les següents temàtiques: Pla estratègic, Finançament, Eines per la Gestió d’equips i RRHH , gestió econòmica de les Altres Economies, pla de comunicació i màrqueting social.

Per conèixer més en detall les activitats, dates i inscripcions (individuals), clica aquí: http://empresa.barcelonactiva.cat/empresa/cat/formacio/index.jsp

CC ALBAREDA – PROPERES ACTIVITATS

El centre Cultural Albareda ens informa de les seves activitats en els propers dies. El podeu conèixer si seguiu el web adjunt i també a http://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/albareda

CICLE CUINA I GUERRA CIVIL AL POBLE-SEC

Des del Centre Cívic El Sortidor, i en el marc del projecte A Taula! Cicle de cultura i gastronomia, us fem arribar informació del Cicle Cuina i Guerra Civil al Poble-sec, que pot ser del vostre interès.

Aquesta tardor, A Taula! estrena la secció La Història a taula! amb el Cicle Cuina i Guerra civil, un conjunt d’activitats amb motiu de la commemoració del 80è aniversari de l’inici de la guerra (1936-1939). Es tracta d’activitats pensades per rememorar i visibilitzar la situació alimentària i les estratègies de supervivència de la població que més va patir la guerra.

Trobareu la informació detallada en els documents adjunts i en el següent enllaç web:

http://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/elsortidor/l/14/1491/cicle-cuina-i-guerra-civil-al-poble-sec

CURS-SEMINARI: L’EDUCACIÓ EN TEMPS DE GLOBALITZACIÓ

El Seminari Ítaca d’Educació Crítica organitza un curs de 5 sessions sobre educació, els dimecres de 18:30h a 20h, la primera sessió serà el 19 d’octubre, per parlar de neoliberalisme i educació, amb casos de polítiques educatives globals i també del paper de la OCDE en les institucions educatives.

Totes les persones assistents comptaran amb un dossier amb materials previs per a tot el seminari.

XARXANET – ACTUALITAT – BUTLLETÍ 363

Podeu llegir el butlletí setmanal d’actualitat de XARXANET, si seguiu el vincle del web adjunt.

Segur que serà del vostre interès.