EL POBLE-SEC AL CONCURS DE CASTELLS

LES POBLE.SEQUINES BAIXEM A TARRAGONA

Arriba el mes d’octubre i, com bé sabran les apassionades del món casteller, les colles castelleres tenim una important cita a Tarragona. Cada dos anys es realitza el Concurs de Castells a Tarragona, una data marcada en el calendari casteller.

Les Bandarres, l’any 2013, vam aconseguir esdevenir la colla amb millors construccions castelleres durant la jornada del Concurs de Castells que es celebra a Torredembarra el cap de setmana abans del Concurs de Tarragona; un títol que ens va permetre accedir l’any 2014 a l’edició de dissabte de l’anomenat concurs, carregant el nostre estimat i treballat 4 de 8 i sortint amb una sensació agredolça del Tarraco Arena.

Aquesta tardor del 2016 tornem a Tarragona com a colla de 8, cercant consolidar-nos en aquesta gamma castellera i, sobretot, portant el nom del Poble-sec al cel casteller del concurs tarragoní. És per aquest motiu que ens referim a tu, veïna; és per aquest motiu que et cridem a que facis pinya amb nosaltres, a que ens ajudis a assolir els nostres objectius. Som una colla castellera molt arrelada al barri que ens dóna nom; som castelleres però, sobretot, som veïnes orgulloses d’aquests barris situat a la falda de la muntanya de Montjuïc i que té una colla castellera que vesteix de blau-cel.

Vine als assajos que manquen fins al Concurs, acompanya’ns a Tarragona el dissabte 1 d’octubre (bus + samarreta + pic-nic inclosos),

totes juntes aconseguirem esgarrapar el cel casteller, descarregant castells de 8 i participant de l’esdeveniment casteller més important i, sobretot, gaudint com a Bandarra. T’ho perdràs?

INSCRIPCIONS A TRAVÉS DE: www.senseale.cat

JUNTES HO PODEM TOT!

ASSAJOS: Dimarts i divendres, a Can Bandarra, de 19:30h a 22h.

Presidència
Castellers del Poble-sec

Comments are closed.