Daily Archives: 30 de setembre de 2016

EL POBLE-SEC AL CONCURS DE CASTELLS

LES POBLE.SEQUINES BAIXEM A TARRAGONA

Arriba el mes d’octubre i, com bé sabran les apassionades del món casteller, les colles castelleres tenim una important cita a Tarragona. Cada dos anys es realitza el Concurs de Castells a Tarragona, una data marcada en el calendari casteller.

Les Bandarres, l’any 2013, vam aconseguir esdevenir la colla amb millors construccions castelleres durant la jornada del Concurs de Castells que es celebra a Torredembarra el cap de setmana abans del Concurs de Tarragona; un títol que ens va permetre accedir l’any 2014 a l’edició de dissabte de l’anomenat concurs, carregant el nostre estimat i treballat 4 de 8 i sortint amb una sensació agredolça del Tarraco Arena.

Aquesta tardor del 2016 tornem a Tarragona com a colla de 8, cercant consolidar-nos en aquesta gamma castellera i, sobretot, portant el nom del Poble-sec al cel casteller del concurs tarragoní. És per aquest motiu que ens referim a tu, veïna; és per aquest motiu que et cridem a que facis pinya amb nosaltres, a que ens ajudis a assolir els nostres objectius. Som una colla castellera molt arrelada al barri que ens dóna nom; som castelleres però, sobretot, som veïnes orgulloses d’aquests barris situat a la falda de la muntanya de Montjuïc i que té una colla castellera que vesteix de blau-cel.

Vine als assajos que manquen fins al Concurs, acompanya’ns a Tarragona el dissabte 1 d’octubre (bus + samarreta + pic-nic inclosos),

totes juntes aconseguirem esgarrapar el cel casteller, descarregant castells de 8 i participant de l’esdeveniment casteller més important i, sobretot, gaudint com a Bandarra. T’ho perdràs?

INSCRIPCIONS A TRAVÉS DE: www.senseale.cat

JUNTES HO PODEM TOT!

ASSAJOS: Dimarts i divendres, a Can Bandarra, de 19:30h a 22h.

Presidència
Castellers del Poble-sec

A TAULA! TARDOR 2016 – AMPLIACIÓ DEL TERMINI FINS EL 30/9/2016

AMPLIEM EL TERMINI DE CONVOCATÒRIA FINS DIVENDRES 30 DE SETEMBRE!!!

ENVIA LA TEVA CANDIDATURA A: mailto:cuinadelmon@gmail.com

Us adjuntem el programa de les activitats gastronòmiques i culturals A TAULA! de la tardor de 2016

Inscripcions

De dilluns a divendres, de 10.00 a 14.00 h i de 17.00 a 21.00 h

A partir del 5 de setembre i fins a cinc dies abans que comenci l’activitat, sempre que quedin places lliures.

Pagament: Es podrà fer en efectiu o amb targeta en el moment de formalitzar la inscripció. L’import del suplement dels tallers es farà efectiu en el moment de
formalitzar la inscripció. Un cop feta la inscripció no es retornarà l’import del taller ni del suplement per a ingredients o materials. En cas de no assistir a les activitats que necessiten inscripció prèvia, tant si són de pagament com gratuïtes, cal comunicar-ho al Centre. La seva plaça pot ser utilitzada per persones que estan en llista d’espera. Reducció i subvenció dels imports als tallers: per a més informació, adreceu-vos al mateix centre.

Oficina tiquet Rambla. Inscripcions presencials al Palau de la Virreina. La Rambla, 99. Horari: de dilluns a diumenge, de 10 a 20.30 h

Inscripcions en línia: https://elsortidor.inscripcionscc.com/ccivic/

Places limitades: els grups han de tenir un mínim de persones inscrites perquè es puguin impartir.