Daily Archives: 27 de setembre de 2016

JORNADES DE FINANÇAMENT ALTERNATIU

Volem compartir amb vosaltres la informació del nou programa impulsat des de la Direcció Operativa de Desenvolupament Local de Proximitat de Barcelona Activa sobre Finançament Alternatiu, amb el que es pretén fer difusió d’instruments alternatius als oferts des de la banca tradicional i obrir noves possibilitats de finançament per a noves iniciatives i per a activitats empresarials ja consolidades.

El programa consta de vàries activitats, la més immediata és una Jornada de Finançament alternatiu que es realitzarà el proper 3 d’octubre, de 17’00 a 19’30 a l’Auditori de Barcelona Activa: http://empresa.barcelonactiva.cat/empresa/cat/edit.do?codiIdioma=1&id=784525&id_activitat_mestre=784525

Durant els mesos d’octubre i novembre es realitzaran Sessions informatives i Tallers de Finançament col·lectiu i de Serveis financers, ètics i socials a 4 districtes: Eixample, Gràcia, Nou Barris i Ciutat Vella. Si esteu interessats/des en la participació en alguna d’aquestes activitats us aconsellem la inscripció a les activitats a desenvolupar en el districte de Ciutat Vella.

Amb aquesta primera fase del desplegament d’aquest programa, volem estudiar la possibilitat d’estendre aquesta iniciativa a la resta de districtes de la ciutat.

Restem a la vostra disposició per a qualsevol informació addicional. Preguem difusió.

Salutacions,

Projecte Treball als Barris
Direcció de Desenvolupament Local de Proximitat
Barcelona Activa
Gerència de Política Econòmica i Desenvolupament Local
Ajuntament de Barcelona

Passeig de l’exposició, 10 1er B
08004 Barcelona
934019849 / 673009850
bcn.cat/barcelonactiva

PLA D’ACOLLIDA – FORMACIÓ PER A JOVES

Des del projecte SEC.tor JOVE per a Joves entre 16 a 25 anys, del Pla d’Acollida Poble-Sec de la Coordinadora d’Entitats de Poble-Sec, us informem de la següent formació.

Formacions per a joves:

CURS SOCIOLABORAL I DE RECERCA DE FEINA

Dimarts i dijous, de 11 a 14 hores. Inici el 4 d’Octubre i finalització 3 de Novembre del 2016.

Objectius: – Informar i fer seguiment de tot el procés d’orientació laboral, – Esbrinar seus interessos i competències personals, – Donar suport grupal i individual durant tot el procés de recerca de feina, – Facilitar recursos per la recerca de feina, – Millorar e informar referent als diferents perfils laborals, – informar i assessorar sobre futures formacions.

I també es farà un taller de Resolució de conflictes al final del curs, per millorar les competències bàsiques.

Les inscripcions ja estan obertes i seran al Casal Concòrdia (carrer Concòrdia, número 33. Barcelona. Metro línia 3: Poble-sec)

INSCRIPCIONS S’OMPLIRAN EN ORDRE D’ARRIBADA.

Requisits bàsics per inscripcions:
Tenir entre 16 a 25 anys.
Saber parlar i escriure Castellà o Català.
Ser puntual i estar motivat/da per aprendre.
Donar un dipòsit de 5 euros per material didàctic.
Fer entrevista inicial abans inici cursos al Casal Concòrdia amb reserva de cita prèvia.
Posar-se en contacte amb tècnica responsable Ana Muñoz.

Per derivacions podeu fer-nos arribar email o trucar al Casal Concòrdia en horari de dilluns a divendres, de 10.30 a 13.30 hores (tel. 93 324 85 38)