Daily Archives: 23 de setembre de 2016

PER LA MERCÈ, LES POBLE-SEQUINES ENS VESTIM DE BLAU CEL

Benvolgudes entitats, col·lectius i veïnes del Poble-sec

Un any més arriba una de les dates més esperades per totes les colles castelleres de Barcelona, les festes i la diada castellera de la Mercè, patrona de la nostra ciutat. Una data que, tot i que ens agafa a totes recent tornades de vacances, la tenim assenyalada al calendari com una actuació de màxims, on volem portar el nom de la nostra colla i del nostre barri el més amunt possible. És per aquest motiu que ens adrecem a vosaltres, a les veïnes del nostre barri, per tal de que formeu part d’aquesta proesa i d’aquest desig de sumar i de tocar el cel de la plaça Sant Jaume.

Poble-sequines, com bé sabeu, l’any passat vàrem realitzar la millor diada de la Mercè de la nostra història; una marea blau cel va omplir la plaça Sant Jaume on les Bandarres, les veïnes del barri que s’hi van afegir i les companyes de la campanya de les “300 enxanetes” vàrem aconseguir descarregar el 4 de 8. Per què no ens acompanyes per aconseguir repetir aquella imatge? Recordes la sensació, les emocions a flor de pell, la il·lusió de portar el nom del nostre barri al cim casteller barceloní? Vine i torna-ho a reviure!!

Poble-sequines!! Us convoquem a assaig de divendres 23 de setembre per tal de que entre totes ho fem possible ja que, juntes ho podem tot!! El dia 24 de setembre tornarà a ser una data que quedarà gravada a la ment de totes les Bandarres i de totes les veïnes del barri que us hi sumeu! I, per celebrar-ho, després de la diada us convidem al dinar de germanor que realitzarem al nostre barri i que culminarà amb una festa per tots els públics amenitzada amb la música de DJ SendO, un dels punxa-discs més de moda de les festes majors catalanes! Us ho perdreu??

Preguem confirmació al mail de cps@castelllersdelpoblesec.cat

El dia 23-9 us obsequiarem amb un petit sopar i el dia 24-9, us obsequiarem amb una samarreta de la colla i realitzem una paella per totes les persones que ens hagin acompanyat a la diada.

Castells i barri!

Presidència
Castellers del Poble-sec

ACTUALITAT DEL CREC

El CREC ens presenta una actualització de la seva agenda d’activitats.

Hi podeu accedir, si seguiu el vincle del web adjunt.

CONSELL D’ASSOCIACIONS DE BARCELONA – ACTUALITAT

Adjuntem actualització de la informació del Consell d’Associacions de Barcelona.