Daily Archives: 12 de setembre de 2016

LA CUINA DEL MÓN US ESPERA EL SETEMBRE

Benvolguts/des,

De ben segur ja sabeu que la Coordinadora d’Entitats del Poble-sec porta uns anys gestionant un engrescador projecte del districte de Sants-Montjuïc que es diu La Cuina del Món. Enguany el projecte fa 15 anys i ho celebrem amb un bon grapat d’activitats!
🍜🍜🍜

HISTÒRIA D’UN PROJECTE: 15 ANYS DE LA CUINA DEL MÓN

Del 8 de setembre a l’1 d’octubre al centre cívic Albareda

Inauguració dijous 8 de setembre a les 19.30 h amb concert a càrrec de Piero Pesce a les 20 h

Aquesta exposició vol celebrar i descriure els primers quinze anys d’activitat de La Cuina del Món, un projecte sociolaboral i cultural amb la gastronomia com a eix vertebrador impulsat pel districte de Sants-Montjuïc i adreçat a persones estrangeres i/o en risc d’exclusió. Quinze anys durant els quals aquest projecte ha anat adaptant-se als canvis socials i les noves tendències, esdevenint un observatori privilegiat del barri del Poble-sec i a la vegada un referent pel que fa a la cuina internacional a la ciutat de Barcelona.

ACTIVITATS COMPLEMENTÀRIES A L’EXPOSICIÓ

PIERO PESCE

Dijous 8 de setembre, a les 20 h al centre cívic Albareda

El calabrès Piero Pesce encapçala el grup Questioni Meridionali Folk, un projecte de World Music que recorre tots els racons de les tradicions musicals de la Mediterrània, amb el protagonisme de la tarantel·la i la música d’autor. Oferirà un petit concert en solitari per inaugurar l’exposició dels 15 anys del projecte comunitari del Poble-sec sobre cuina.

ORQUESTRA AFRICANA DE BARCELONA

Divendres 16 de setembre, a les 20 h al centre cívic Albareda

L’Orquestra Africana de Barcelona és una formació especialitzada en les músiques urbanes d’Àfrica. En aquesta ocasió ens presentarà un espectacle basat en les músiques de l’Àfrica Occidental.

ESPECTACLE INFANTIL:

LLEPAFILS Animació a la plaça (55’) Cia. Teatre al detall

Dimarts, 27 de setembre a les 17.30 a la plaça del Sortidor

En Lluïset no vol menjar res de res! Només patates fregides!

Els seus dos cuiners particulars en Llòfia i l’Olivia li han de tenir l’àpat a punt i fer-lo esmorzar, dinar i sopar! Els dos cuiners n’estan fins al capdamunt i ja no poden més: “Si avui no menja, pleguem!” Però avui, avui serà diferent, en Llòfia tindrà una gran idea: i si deixen entrar el menut a la cuina? I si participa de la màgia i l’alquímia dels fogons?… Pot ser tot un espectacle! Potser d’aquesta manera… potser així… així: potser sí! Recomanat per a totes les edats.

                                          🍜🍜🍜

TEMPORADA DE CANVIS, CANVI DE TEMPORADA…

A més, enguany el projecte canvia de temporada. Començarà a l’octubre, tindrà lloc els dilluns i tindrà un format renovat.

PRESENTACIÓ DEL PROJECTE

Dilluns 19 de setembre a les 19 h al centre cívic Albareda

Si vols participar a la propera edició de La Cuina del Món pots venir a la presentació a rebre informació. Un curs mediterrani amb condiments ben internacionals.

Ens veiem al setembre!

Info i contacte:

@ cuinadelmon@gmail.com

FB www.facebook.com/lacuinadelmon

Coordinació La Cuina del Món
Coordinadora d’Entitats del Poble-sec
Elkano, 24 bx – 08004 Barcelona
93 329 99 52
cuinadelmon@gmail.com