Daily Archives: 5 de setembre de 2016

UN HOME FERIT DE BALA EN UN TIROTEIG AL BAR TORRE DE CONTROL DEL POBLE-SEC

Un home ha resultat ferit de bala a l’abdomen en un tiroteig al bar Torre de Control del Poble-sec. Segons alguns veïns, a dos quarts de dues de la matinada d’aquest diumenge s’ha sentit un tret i just després un grup de gent ha abandonat el local. En poca estona hi ha arribat la policia, que ha precintat l’establiment i ha obert una investigació.

De moment, no hi ha cap hipòtesi concreta, però fonts policials descarten una possible baralla entre bandes, ja que l’home ferit és de mitjana edat. La víctima, que es troba amb vida i fora de perill, ha arribat tota sola fins al CAP Manso per ser atesa d’urgència. A causa de la investigació d’unes restes de sang que han aparegut a terra, els agents han tallat el trànsit del carrer de Tapioles, on es troba el local, durant unes hores. Una part de la investigació també se centra a trobar l’arma de foc.

Segons els veïns, fa cinc anys que el local és problemàtic, i que hi ha aldarulls i baralles. Alguns fins i tot sospiten que s’hi exerceix la prostitució.

Podeu llegir la notícia al vincle del web de btv adjunt.