L’ASSOCIACIÓ ES PURNA DEMANA AJUDA

Som la associació Es Purna.

Com cada any quan s’acosta aquesta data, ens preparem per el nostre viatge a Índia, per estar d’aprop amb els nostres programes i projectes. També cada any portem material escolar per els nens i nenes de les aldees de GandhiNagar.

Aquest any anem una mica curts de material escolar, ja que els nens i les nenes petits de GandhiNagar es fan grans i entren a ser part des grandets que reben un llapis, una goma na llibreta.

Cada mes de juliol quan arribem a Ooty, Índia, fem una festa “Party Material School” i entre berenars de te, galetes, arròs, pa i iogurt, fer la repartició del material escolar que portem des de Catalunya. Això es una part del programa “ROCKME”.

L’any passat l’Ester, mestra de la Escola Lola Anglada d’Esplugues de Llobregat, com cada fi de curs, ens va donar material de segona ma en molt bones condicions, nosaltres vàrem fer punta i paquetets, que es va repartir entre els nens i nenes entre material nou. Per tristesa nostra aquest any l’Ester no pot donar-nos llapis, aquest any ella esta fent llum des dels estels. La nostra maleta està més buida, podeu planar-la una mica?

Gracies de tot cor.

Ens podeu venir a veure i portar-nos un llapis, una goma, una llibreta…
Estem al carrer Roser, 99 baixos, totes les tardes de 18 a 29
Per a més informació podeu trucar al 93 461 82 98

Si ens ajudeu podem continuar fent punta als llepis.
“Només l’educació pot trencar el cercle de la pobresa”
GandhiNagar

Comments are closed.