L’EXJUGADOR BLAUGRANA FERRAN OLIVELLA ÉS HOMENATJAT AMB UNA PLACA AL CAMP DE FUTBOL DE LA SATALIA

El passat dissabte, el Centre de Recerca Històrica del Poble Sec (CERHISEC), juntament amb la Coordinadora d’Entitats del Poble-sec, van homenatjar a l’exjugador de futbol blaugrana i veí del barri, Ferran Olivella, pocs dies després del seu 80è aniversari, amb la col·locació d’una placa al camp de futbol municipal de la Satalia, on l’exfutbolista va començar la seva formació, jugant a la Unió Esportiva Poble Sec als anys cinquanta. “Venia al camp del Poble-sec quan jo era un nen, juntament amb el meu pare, i vèiem els partits que feien, com si fos el camp del Barça”, comentava Olivella, qui s’ha mostrat molt agraït per aquest reconeixement.

Olivella va néixer un 22 de juny de 1936 al barri del Poble-sec. Durant tretze anys va formar part de la defensa del F.C. Barcelona, on va disputar més de 500 partits amb la samarreta blaugrana i va seguir vinculat al club després de retirar-se, ocupant-se de la direcció esportiva des de l’any 1989 a l’any 1993. També va jugar amb la selecció espanyola, de la que en va ser capità el 1964, quan va guanyar la primera Eurocopa en un partit contra la Unió Soviètica, “això és una satisfacció que no es pot explicar”, expressava Olivella. També va guanyar la Copa del Generalísimo del 1957, 1959, 1963 i 1968; la Copa Ferias l’any 1958, 1960 i 1966; i la Liga Española de Fútbol el 1959 i 1960.

L’acte va comptar amb la intervenció del mateix Olivella, que va donar el toc d’humor explicant anècdotes de vestuari amb jugadors com Kubala.”El Poble-sec vol reconèixer tots els personatges il·lustres que ha tingut, sigui del caire que sigui, com un jugador, que ho ha guanyat quasi tot”, comentava Josep Guzmán, president de la Coordinadora d’Entitats del Poble-Sec. Xavier Rodríguez, membre del CERHISEC, subratllava que aquest jugador “ha estat el millor jugador de futbol que ha nascut en el nostre barri”. També va intervenir Joan Sanromà, conseller de cultura del Districte de Sants-Montjuïc, qui va confessar veure Olivella per la televisió en blanc i negre. Mənə ədalətsizlik kimi görünür ki, hər cür psevdo bukmeker kontorları ölkəmizdəki bukmeker kontorundan daha yaxşı tanınır mostbet-az90-yukle.com Sonuç olarak, sitede sunulan şartlar online ticaret dünyasında en iyi fiyatlandırma seçenekleri arasında yer almaktadır ve bu bahis şirketini herkese tavsiye ediyorum A més, diverses entitats esportives del barri, com la Penya Barcelonista de les Tres Xemeneies, o l’APA Poble-sec van participar de l’acte amb els seus joves jugadors.

Comments are closed.