Daily Archives: 15 de juliol de 2016

CONCURS DELS PETITS JARDINETS DEL POBLE-SEC

Dintre del marc de les festes majors del Poble Sec us convidem a participar al Concurs de jardins als escocells del arbres.

Anima a la gent que tens al voltant a fer un bonic raconet en front de casa teva o del teu negoci.

Envia’ns una foto del jardí amb l’adreça a: trocasec@gmail.com

Fins el 12 juliol 2016

Organitzen:

http://trocasec.barripoblesec.org/

http://assemblea.barripoblesec.org/

http://www.facebook.com/pages/Trocasec/381671135223999

MERCAT DE LA TERRA SLOW FOOD, A LES TRES XEMENEIES

Aquest dissabte, el dia 16 de Juliol de 10h a 16h torna el Mercat de la Terra d’Slow Food al parc de les Tres Xemeneies de Barcelona al Poble-sec, que està celebrant la seva festa major. El passat 11 de juny el Mercat va celebrar el seu primer any de vida, aconseguint consolidar la possibilitat d’un mercat permanent al barri de Poble-sec i apostant per tenir una freqüència setmanal a partir de setembre.

Com sempre el mercat reuneix a una trentena de productors de proximitat seleccionats per Slow Food que ens oferiran una gran varietat de productes locals i de temporada. En el mercat trobareu verdures i fruites, cereals, formatges, embotits, pa i rebosteria, entre molts d’altres productes. Destaquem els productors de tomàquets del Vallès Oriental que ens portaran varietats recuperades. A part d’omplir el cistell, també hi podreu omplir la panxa degustant una paella de productes ecològics del dinar popular de l’Ateneu Cooperatiu la Base de Poble-sec.

Per aquesta edició contarem amb un invitat molt especial, el DJ Malungo que ens acompanyarà amb Rock i Soul. A tots aquells que us agradi moure el cos al ritme de la música us hi esperem!

A més, els més petits podran emocionar-se, gaudir i aprendre amb els jocs de fusta de la Furgoneta Màgica que ja són tot un fenomen arreu de Catalunya. Finalment, no ens oblidem dels tallers de cuina i tasts gratuits organitzats per Socium:
– 12h Tast de Formatges
– 13h Tast de Cerveses Ecològiques
– 14h Taller d’Autocultiu: Hort Urbà

Amb tot això, no hi podeu faltar, us hi esperem!!!