Daily Archives: 13 de juliol de 2016

TOT A PUNT PER A LA FESTA MAJOR DEL POBLE-SEC

La Festa Major del Poble-sec ja està a punt per celebrar deu dies de sarau, música i activitats de tots els gustos pensades per divertir i participar, per relacionar-se i conviure.

La Festa Major del Poble-sec l’organitzen íntegrament les entitats del barri, i això fa que cada associació tingui un programa propi.

El tret de sortida serà el divendres 15 a les 20 h amb la concentració de ls entitats de cultura popular i tradicional a la plaça Bella Dorita, per iniciar el cercavila festiu. A les 20.45 h, mostra de cultura popular catalana al parc de les Tres Xemeneies, i a continuació, a les 21 h, el pregó a càrrec de Pepi, Pepi Domínguez Cano, dona, mare de dues filles i llevadora. Treballa com a llevadora a l’ASSIR Esquerra de Barcelona, des de fa deu anys al CAP les Hortes. Visita la població des de nounats fins a la vellesa. També s’ocupa temes relacionats amb la salut sexual i procreativa. I a partir de les 21.20 h, actuació “Els 3 tenors” amb Jorge Jasso (tenor), Sergi Bellver (tenor), Eduard Moreno (baríton), Montse Pujol-Dahme (piano).

Aquest any hi ha activitats gratuïtes del Festival Grec a la plaça Margarida Xirgu. I també itineraris pel barri i visites guiades a la Fundació Joan Miró, al Refugi 307, al MNAC i a l’Institut del Teatre. Per algunes d’aquestes activitats cal inscripció prèvia.

festamajor.poblesec.org