Daily Archives: 1 de juliol de 2016

BONA VOLUNTAT EN ACCIÓ. MEMÒRIA DE 2015

Bona Voluntat en Acció en informa de l’enllaç de la memòria d’activitats de Bona Voluntat en Acció de l’any 2015 i també la podeu baixar del pdf adjunt:

Com cada any hem seguit treballant per donar resposta a les necessitats del barri del Poble-sec i rodalies. L’activitat de l’entitat ha augmentat, passant de 11.554 usos el 2014 a 13.603 el passat 2015. Més formació, més taller laboral, més aliments i roba repartits (hem passat de 70 a 80 de mitja de lots setmanals repartits d’aliments), i, a més, hem quasi duplicat el nombre d’insercions laborals respecte l’any anterior, passant de 65 a 119 aquest 2015. El nombre de voluntaris regulars també ha crescut de 63 a 87, la seva feina ha estat importantíssima, com també ha estat primordial l’obtenció de recursos econòmics, principalment per part de ciutadans i empreses que, amb les seves donacions, han possibilitat el creixement del projecte fins a l’estadi actual.

Gràcies al vostre suport hem pogut seguir donant resposta a veïns i veïnes del barri del Poble-sec i rodalies en risc d’exclusió social!

Memòria en català: https://issuu.com/bonavoluntat/docs/memoria_2015_catala

Memòria en castellà: https://issuu.com/bonavoluntat/docs/memoria_2015_castellano

Gràcies al vostre suport hem pogut seguir donant resposta a veïns i veïnes en risc d’exclusió social!

SPELEOCANYONS 2016

El Foment Excursionista de Barcelona informa que el proper mes de juliol, els dies 1, 2 i 3, tindrà lloc la trobada SPELEOCANYONS que anualment organitza la secció d’espeleologia del Foment. Qui hi estigui interessat pot informar-se més extensament i inscriure-s’hi a la següent pàgina: http://www.speleocanyons.org/ca/inici/

ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS POBLE-SEC I PARAL·LEL – BUTLLETÍ N1

L’Associació de Comerciants de Poble-sec i el Paral·lel en informen de l’actualitat en el seu Butlletí.

El podeu llegir, si seguiu el vincle del web adjunt.