Daily Archives: 29 de juny de 2016

EL PERIÓDICO DE CATALUNYA PARLA DEL PALAU DE LA PREMSA I DEL SEU FUTUR ÚS

El Periódico de Catalunya dedica un reportatge a la Casa de la Premsa de l’exposició de 1929, la seva situació actual i el futur ús reivindicat pels veïns.

El podeu llegir, si seguiu el vincle del web adjunt.

PLA D’ACOLLIDA – NOU CURS DE CASTELLÀ INTENSIU

Des de Pla d’Acollida Poble-sec per a Tothom ens plau anunciar-vos un nou curs de castellà intensiu durant els matins de juliol, de l’1 al 22, en horari de 11h a 14h. El curs comptarà amb un total de 49 hores.

La preinscripció de les persones interessades tindrà lloc a partir del 15 de juny. Se’ls pre-inscriurà i se’ls emplaçarà el dies 28 o 29 de juny per tal de realitzar un test de nivell.

En cas de derivació preguem se’ns notifiqui via e-mail (sociolaboralps@gmail.com) o via telefònica (93.324.85.38).

No dubteu en contactar-nos en cas de dubte o per a més informació!

PASSEJADA TEATRALITZADA PELS CARRERS DEL POBLE-SEC

El pròxim 30 de juny esteu tots i totes invitades a la passejada teatralitzada que es farà pels carrers de Poble-sec. El teatre, la creativitat i el bon humor estan garantits.

Iniciarem la passejada en el Refugi 307 (Carrer Nou de la Rambla) a les 20h i a través de la interpretació farem un recorregut en el temps passejant per diferents carrers on ens transportaran a moments històrics que ha viscut el nostre barri.

Pots participar com actor o actriu o acompanyar-nos en el recorregut. Si vols formar part del conjunt d’actors i actrius només t’has d’inscriure a placomunitaripoblesec@gmail.com

Et perdràs aquesta experiència?

Si vols més informació no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres.

Pla Comunitari Poble-sec
c/Elkano 24. Baixos.
93 443 21 72