MARXA SOM!

Ara, en ple procés de salt evolutiu com a societat, La Marxa Som et convida a ser-ne protagonista tot gaudint d’aquesta Festa Major ambulant, sobretot des del teu municipi, però també si et vols apuntar a altres etapes per descobrir els tresors i la gent del país.

Justament perquè hi ha qui diu que hi ha un cert desencís, La Marxa Som et convida a posar-nos en camí amb una proposta regeneradora i constructiva: la d’establir espais permanents de sobirania popular recollits en la constitució d’aquest país.

Perquè aquest moviment de tot un país no és foc d’encenalls, sinó que ve de lluny i va més lluny encara.

40 anys després de La Marxa de la Llibertat, gran gesta noviolenta inspirada per Lluís M. Xirinacs, reprenem ara aquesta nova marxa, que també ha begut de la seva saviesa i inspiració, signes de tot un país divers i plural en permanent moviment.

Perquè sabem que només decidint el rumb de les coses entre tots farem el salt evolutiu indispensable per preservar el bé comú tant local, com nacional, com mundial: el respecte als drets de les persones, de les nacions i de la natura.

I en arribar a cada municipi, la Festa: les mostres culturals, les visites guiades, les assemblees i el sopar popular. Cada municipi ens oferirà una mostra del que són.

Tan se val si no pots o no et va bé caminar: l’important és que participis en els actes del teu municipi o municipi proper el dia que hi faci aturada La Marxa Som, i sumar la teva veu i força a la proposta conjunta de fer un país millor.

La Marxa Som et convida a portar des del teu municipi fins el següent el testimoni de l’arca nacional que recollirà les propostes de cada poble i ciutat. Cada arca estarà decorada per artistes del país.

Per això et convidem a participar en les teves etapes: que no hi hagi cap forat en el trajecte!

També et pots apuntar a les etapes d’altres comarques, una manera privilegiada de conèixer el seu paisatge, la seva gent i la seva cultura i patrimoni.

Ha arribat l’hora; et convidem a posar-te en marxa, a descobrir, a gaudir i a fer realitat que SOM!

Pas-Amics d’El Camí

En marxa per un nou país on el poble decideix!

Comments are closed.