Daily Archives: 4 de juny de 2016

MOSTRA D’ENTITATS DEL POBLE-SEC 2016

Mostra d’Entitats del Poble-sec 2016
dissabte 4 de juny al Paral·lel (entre Radas i Tapioles)

Les associacions i entitats que conformen la Coordinadora d’Entitats del Poble Sec i la pròpia Coordinadora, organitzen, dissabte 4 de juny, la 26a. edició de la Mostra d’Entitats del Poble-sec.

L’Associació de Comerciants i Serveis del Poble-sec Paral·lel hi organitzarà la Mostra de comerç Benestar i Salut a la mateixa avinguda (entre Tapioles i Salvà).

Com molt bé sabeu la Coordinadora d’Entitats del Poble Sec es va constituir l’any 1989, i la primera Mostra d’Entitats es va celebrar l’any següent. La primera de la ciutat.

Aquest esdeveniment és un dels més importants del calendari de La Coordinadora, on les associacions i entitats del barri organitzen les activitats i omplen la programació per donar-se a conèixer.

La Mostra d’Entitats del Poble-sec confirma Barcelona com una ciutat oberta, acollidora i valenta, un dia a l’any, el teixit associatiu del barri surt al carrer per ensenyar a la Ciutat el bo i millor del Poble-sec.

L’any 2015 hi van participar unes setanta entitats i institucions que varen donar a conèixer la part més humanitària, solidària i participativa del barri: donació de sang, exposició de cartells presentats al concurs de cartells de la Festa Major, tallers d’educació viària per a nens i nenes, taller ocupacional, taller de cal·ligrafia, activitats d’educació en el lleure per a infants, titelles, gimcana, activitats esportives, taller de maquillatge, demostracions de folklore d’arreu, etc.

Aquest any pensem continuar mostrant la part més compromesa dels veïns i veïnes del barri, voluntaris i voluntàries que esmercen temps i il•lusió a l’hora de donar suport els altres, persones del seu entorn més immediat i també d’altres indrets més llunyans.

La realitat del Poble-sec i del seu teixit associatiu és la d’unes associacions i entitats que no paren de créixer en nombre i en tipologia i que cada cop més compten amb la complicitat dels veïns i veïnes i de la ciutadania, la d’aquí i la nouvinguda.

Junta Directiva
Coordinadora d’Entitats del Poble-sec