Daily Archives: 20 de maig de 2016

CASTELLERS DEL POBLE-SEC – DIADA DE LA FIRA MODERNISTA DE TERRASSA

Dissabte 7 de maig a la tarda les Bandarres vam tenir una cita molt important amb la colla castellera per excel·lència a Terrassa. Les nostres companyes dels Minyons de Terrassa ens van convidar a celebrar la seva diada de la Fira Modernista.

Minyons de Terrassa: 5d8, 2d8f, 7d8, pd6, pd5, 4pd4

Castellers del Poble Sec: 4d7, 4d7a, 3d7, vd5

Poc abans de les 19h de la tarda de dissabte les Bandarres vàrem arribar amb tren a Terrassa per trobar-nos amb una de les millors colles del panorama casteller, els Minyons de Terrassa. Una diada que ens feia molta il·lusió i on volíem demostrar que tenim tota la carn a la graella preparada per Can Bandarra.

Després de realitzar un cercavila pels carrers de Terrassa a ritme dels músics d’ambdues colles, gaudint de l’ambient creat a la vila en motiu de la Fira Modernista, les dues colles vam arribar a plaça, amb l’escenari de fons del Mercat de la Independència.

Un cop a plaça, sense fer pilars d’inici, la diada començava puntual. La colla amfitriona va obrir l’actuació amb una construcció composta de 8, un bon 5d8; les Bandarres, pel seu cantó, van optar pel 4d7.

En segona ronda, les malves van tirar un sòlid 2 de 8 amb folre, un castell que les Bandarres vam observar amb atenció amb les mirades posades en la futura torre folrada poble-sequina. Les de blau-cel van optar per un castell compost, el 4 de 7 amb agulla.

En darrera ronda, les terrassenques van demostrar múscul i tècnica amb un bon 7 de 8; mentre que les poble-sequines van tancar l’actuació amb un sòlid 3 de 7. Abans dels pilars de comiat, Minyons va plantar un bon pilar de 6. Les Bandarres van tancar l’actuació amb un vano de 5, mentre que les malves van realitzar un pilar de 5 i quatre pilars de 4.

Can Bandarra està a tocar i només podem seguir assajant i pujant cada cop més i més!
Som-hi colla!
Som-hi barri!!

Fotografies: https://picasaweb.google.com/117072874726702213807/6282397283885030305

Vídeos: https://www.youtube.com/playlist?list=PLB9B04lYuwNef18iRX6o4VCQYxY4g7Sy

CAMINADA SOLIDÀRIA PER CÀRITAS BARCELONA, EL 21 DE MAIG

Necessitem gent solidària que camini el proper dissabte dia 21 de maig per Càritas Barcelona!!

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya col·labora en la organització de la 2a Caminada Solidària de Càritas 2016 amb el suport de la Diputació de Barcelona.

La Diputació de Barcelona ajuda els municipis en la construcció d’instal·lacions esportives municipals, col·labora amb l’organització de diferents esdeveniments esportius i fa formació als tècnics municipals que gestionen l’esport al municipi. Però, tot i la tasca municipal, hi ha dades que mostren que un 52% dels ciutadans de la demarcació de Barcelona no fa esport.

Per aquest motiu la Diputació de Barcelona té en marxa la campanya “Penja’t una medalla. Fent esport sempre hi guanyes”.

Aquesta caminada té com a objectiu el foment de la pràctica esportiva als municipis de la demarcació de Barcelona, passar un matí agradable i gaudir d’un paisatge magnífic, però també té la finalitat de col·laborar amb el programa PAIDÓS, que treballa per eradicar la pobresa hereditària infantil.

Sortida:
Lloc: Àrea d’Esbarjo de Santa Maria de Vallvidrera (Parc de Collserola).
Hora: 10:00 h. Cal ser-hi amb anticipació (mitja hora abans) per a recollir la bossa del caminador amb cor.

Recorregut: 6,9 Km
Dificultat: fàcil
Santa Maria de Vallvidrera, Pantà de Vallvidrera, volta al Pantà de Vallvidrera, Santa Maria de Vallvidrera, Font de la Budellera, Torrent de la Vinassa, Turó d’en Ferrer, Vil·la Joana, Santa Maria de Vallvidrera.

Inscripció: solidària a partir de 8 euros.

Inclou:
Kit solidari: Motxilla (bossa del caminador amb cor) + samarreta + obsequi (tubular).
Avituallament durant la caminada.
Entrepà + beguda.

Apunta’t i fes un donatiu a partir de 8 euros, anirà destinat íntegrament al programa PAIDÓS de Càritas, que lluita contra la pobresa infantil hereditària.

INSCRIU-TE AQUÍ: http://inscripcions.feec.cat/index.php?arxiu=inscripcio&id_esdeveniment=312&crea_nou=1