Daily Archives: 7 de maig de 2016

BCN SPORTS FILM FESTIVAL 2016 – DEL 3 AL 7 DE MAIG – PRESENTACIÓ

La sala Àmbit Cultural – El Corte Inglés – Portal de l’Àngel ha acollit la presentació de la 7ª edició del BCN Sports Film Festival, el Festival Internacional de Cinema i Televisió Esportiu de Barcelona.

L’acte presidit per Marta Carranza, presidenta de la Fundació Barcelona Olímpica i comissionada d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, ha comptat amb la presència de Jordi Romañach, director de Comunicació i Relacions Externes d’El Corte Inglés – Catalunya – patrocinador del Festival; Jordi Sans, exwaterpolista medallista olímpic a Barcelona 1992 i Atlanta 1996 i ambaixador d’aquesta setena edició i Agustí Argelich, director del Festival. Dins de les novetats d’aquest any, es destaquen l’ampliació dels espais de projecció, havent-se signat diversos acords de col·laboració amb l’Ateneu Barcelonés, els centres cívics de Sant Martí i Fort Pienc i l’Ajuntament de Sant Boi on es projectaran diverses sessions amb la finalitat d’arribar a un major nombre d’espectadors.

Entre les més de 25 sessions per als més joves, l’animació, l’esport extreme, etc, cal destacar la incoporació de “Love Sport”, per a majors de 18 anys que es podrá gaudir al Museu Olímpic.

EQUILIBRADAMENT – VÍDEOS A LA XARXA

Equilibrada-ment és un projecte de la Coordinadora i el Pla Comunitari en l’àmbit de la salut comunitària.

Aquest vídeo té l’objectiu de fer difusió del projecte i fomentar la participació en els diferents tallers, però també donar a conèixer els beneficis de participar dins una xarxa de barri que promou l’intercanvi de coneixements sense posar el valor econòmic de per mig.

Aquest projecte ha estat el resultat de la feina de molta gent implicada en el barri, tant professionals com veïns i veïnes voluntaris/ries, és per això que volem reflexar en el vídeo la importància d’aquest treball comunitari.

D’altra banda, us convidem a veure també aquestes petites càpsules sobre alguns dels temes que volem fomentar des de l’Equilibradament:

Salut Comunitària: https://www.youtube.com/watch?v=OtGwHt5WZlI

Xarxa Social: https://www.youtube.com/watch?v=GtBGo9X4D8M

Implicació veïnal: https://www.youtube.com/watch?v=jsMSni7C9yc

Esperem que us agradin.