CASTELLERS DEL POBLE-SEC – DIADA DE MATARÓ

Diada de Mataró

Castellers del Poble-sec: 4d7a, 5d7, 4d7, vd5
Castellers de Mataró: 9d7, 4d8, 2d7, 2pd5, 10pd4
Colla Jove Castellers de Barcelona: 4d7a, 3d7, 4d7, vd5

El passat diumenge 10 d’abril, les Bandarres vàrem agafar els autocars per anar fins a la capital del Maresme, Mataró. Allà ens esperaven les nostres companyes dels Capgrossos de Mataró i la Jove de Barcelona per fer la diada del local dels amfitrions que donaven el tret de sortida a la seva temporada castellera.

Sota un Sol de justícia la diada va començar un xic tard, fet que va portar a que no es realitzessin pilars d’inici i es passés directament a les rondes castelleres. En primera ronda els amfitrions van optar per tirar un bon 9 de 7 on mostraren la capacitat de castelleres de tronc que tenen; la Jove de Barcelona
va començar amb el seu buc insígnia, el 4 de 7 amb agulla igual que els Castellers del Poble-sec.

En segona ronda les de Mataró van plantar un bon carro gros, un celebrat 4 de 8; les de Sant Andreu van optar per un 3 de 7 mentre que les de Poble-sec van continuar amb les construccions compostes plantant un treballat i celebrat 5 de 7.

En darrera ronda, les de blau-marí van realitzar la torre de 7 i les de bourdeus i blau-cel van tirar un 4 de 7 respectivament.

Per tancar l’actuació, les Bandarres i la Jove de Barcelona van realitzar un vano de 5 i les amfitriones van fer dos pilars de 5 seguits de 10 pilars de 4 de lluïment. Llavors va arribar el moment de germanor dels músics de les tres colles a plaça seguits d’un dinar i festa de germanor entre les tres colles. Som-hi que Can Bandarra s’apropa i hem de ser-hi totes!!

Seguim fent castells!
Seguim fent barri!

#sombarri
#fembarri
#noméspodemcréixer
Vídeos: https://www.youtube.com/playlist?list=PLB9B04lYuwPo2bpLaGUZkjUKjSdRJ1GG&nohtml5=False

Fotografies:
https://picasaweb.google.com/117072874726702213807/0410DAbil16DiadaMataro#

Castellers del Poble Sec
www.castellersdelpoblesec.cat
cps@castellersdelpoblesec.cat

Comments are closed.