CASTELLERS DEL POBLE-SEC – DIADA DE SANT JUST DESVERN

Diada de Sant Just Desvern

Castellers del Poble-sec: 2pd4, 4d7, 4d7a, 5d7, vd5
Castellers d’Esplugues: 3pd4, 5d7, 4d7a, 4d7, vd5
Castellers de Sants: 2pd4, 3d8, 4d8, 7d7, vd5

El passat diumenge 3 d’abril, els Bandarres vam agafar el tram-baix per anar cap al Baix Llobregat a trobar-nos amb els companys dels Cargolins d’Esplugues i dels Borinots de Sants a Sant Just Desvern. Una diada amb colles amigues que ens emplaça a encarar amb força aquest tram de temporada que culminarà, aviat, amb l’esperada diada de Can Bandarra.

Dos pilars de quatre per part dels de blau-cel i els de gris i tres pilars de quatre dels blau-marí van donar el tret de sortida a la jornada castellera. En primera ronda, els d’Esplugues van optar per una construcció composta, un bon 5d7. Els nostres padrins de Sants van obrir l’actuació ensenyant muscle i plantant un sòlid 3d8. Per la seva banda, els del Poble-sec van optar per inaugurar la diada amb un 4d7 lleuger amb nombrosos canvis.

En segona ronda, els Cargolins van mantenir-se en les estructures compostes realitzant un 4d7 amb agulla; els Borinots van tornar a marcar la diferència optant per un bon 4d8, mentre que els Bandarres van mostrar un treballat 4d7 amb agulla. En darrera ronda, els de blau-marí van realitzar un 4d7, els de gris van plantar un 7d7 mentre que els de blau-cel van tancar l’actuació amb un 5d7.

Totes tres colles van tancar l’actuació amb un vano de 5 respectivament.

Era el moment del toc de vermut, la Polca d’Ours i les tres colles van marxar cap a una Closca reformada on gaudir de la germanor entre colles. Som-hi que Can Bandarra s’apropa i hem de ser-hi totes!!
Seguim fent castells!
Seguim fent barri!
#sombarri
#fembarri
#noméspodemcréixer
Vídeos: https://www.youtube.com/playlist?list=PLB9B04lYuwNvZriM7Yv9qaPECzeWR_xu
Fotografies:
https://picasaweb.google.com/117072874726702213807/043DAbril16DiadaPlacaDeLaPauStJust#

Castellers del Poble Sec
cps@castellersdelpoblesec.cat

Comments are closed.