INSCRIPCIÓ AL TALLER: “COM ENS ENXARXEM'”

En el marc de l’Acció per Impulsar l’Economia Social i Solidària al Poble Sec organitzada per CooperaSec i Diàlegs us facilitem informació sobre el pròxim taller..

Com ens enxarxem? Manual de supervivència per a un barri cooperatiu. A càrrec de Ivan Miró de La Ciutat Invisible i membres de CooperaSec.

Aquest taller vol posar sobre la taula quines eines i estratègies poden existir (eines de comunicació, eines de facilitació, eines de coneixement, eines de seguiment…) que ens vagin bé a tots els projectes i les persones que creiem que podem dur a terme activitats al barri des d’un altre punt de vista: creant uns nodes que ens permetin treballar entre nosaltres, enriquir-nos, coordinar-nos, saber-nos i sobretot cuidar-nos i no desgastar-nos.

Objectius del taller:
•Compartir l’imaginari de barri cooperatiu. Quines són les eines, estratègies i experiències de sosteniment de xarxes per caminar cap a ell.
•Reflexionar sobre els avantatges i oportunitats del treball en xarxa.
•Dimensionar les necessitats de projecció dels diferents projectes existents al territori i les oportunitats de col·laboració.
•Reflexionar sobre l’eina CooperaSec com a espai facilitador per anar cap al barri cooperatiu, i com ho podem fer sostenible en el temps.

Dia i hora: dijous 7 d’abril, de 18:45 a 21:45 h.
Lloc: Centre Cívic El Sortidor (Pl. del Sortidor, 12)
Informació més detallada sobre continguts i també inscripcions, aquí.
Inscripcions fins el dia 5 d’abril o fins a esgotar places.

Informació sobre procediment d’inscripcions:

L’activitat és gratuïta i està adreçada, prioritàriament, a persones residents al Poble Sec i entitats/col·lectius que desenvolupin la seva activitat a aquest barri.

Les places són limitades, cal omplir un formulari per cada persona participant, el criteri de selecció es farà per territorialitat i ordre d’inscripció.

Comments are closed.