BIBLIOTECA FRANCESC BOIX – NOU SERVEI DE PRÉSTEC I LECTURA A DOMICILI

Sabeu que podeu rebre llibres, revistes, cd’s i pel·lícules de les biblioteques públiques al vostre domicili? Ens oferim a portar-vos el material i també a llegir una estona amb vosaltres.

Qui hi pot accedir a aquest servei?
Totes aquelles persones amb problemes de mobilitat temporal o permanent (malalts crònics, persones en període de convalescència, amb discapacitat física, gent gran…).

Quin tipus de documents puc tenir en préstec i quants?
Tots els documents que es presten habitualment a la biblioteca: revistes, novel·les, biografies, llibres de cuina o sobre les teves aficions, cd’s, dvd’s… El nombre màxim de documents simultanis que podeu tenir en préstec, 30 (15 llibres i revistes + 15 documents d’un altre tipus, CD, DVD, CD-ROM, etcètera) per un període de 30 dies prorrogable tres vegades.

Què cal fer per accedir al servei?
Cal posar-se en contacte amb la biblioteca per sol·licitar-lo a través del telèfon o per correu electrònic. Després es concertarà una visita amb un membre de la biblioteca i una persona voluntària que s’adapti a les necessitats de la persona usuària per tal de poder fer el carnet de préstec (cal una fotocòpia del DNI) i concretar la posada en marxa del servei. No dubteu de fer-nos els suggeriments que creieu necessaris ni deixeu de manifestar-nos les vostres preferències.

Què cal fer per ser voluntari?
Si esteu interessats a esdevenir voluntaris o lectors voluntaris, o totes dues coses, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Comments are closed.