Daily Archives: 4 de març de 2016

L’ESCOLA MOSSÈN JACINT VERDAGUER ÉS VIVA I CREIX!

Ja fa uns anys vam detectar que l’escola Mn. Cinto havia d’ampliar i alhora remodelar els seus espais per tal de poder adequar-se a les noves necessitats socials i impartir models pedagògics renovats.

Aquest estiu es va acabar la primera fase amb la construcció d’un nou edifici destinat a la sala polivalent (gimnàs/teatre) i educació infantil juntament amb la remodelació dels espais d’esbarjo.

Mestres, famílies i personal de l’escola Mossèn Jacint Verdaguer estem molt contentes per l’ampliació realitzada a l’escola i voldríem compartir amb tu, la festa d’inauguració de l’edifici nou de l’escola, de la remodelació dels patis i la restauració de la façana. El dia 5 de març, a les 10,30h.

Aquestes millores han estat fetes gràcies a la sensibilitat de les persones que formen part de les associacions del barri, dels representants polítics del districte que van aconseguir ampliar l’espai d’ús escolar i del Consorci d’Educació de Barcelona que va fer seu el somni i en va assumir la coordinació, elaboració i l’execució del projecte.

Cordialment,

https://www.youtube.com/watch?v=dtFX5NhhDyE&feature=youtu.be