CASTELLERS POBLE-SEC – DIADA DE SANTA EULÀLIA

Diada de Santa Eulàlia

Castellers del Poble-sec: pd4cam, 2d7, 5d7, 3d7, vd5, pd4

Pirmera diada de l’any! Les Bandarres vam fer via cap a la plaça de la Catedral per iniciar la que és la primera diada important de l’any: Santa Eulàlia.
Retrobament de la colla, germanor amb les demés colles de Barcelona i primeres sensacions.

Després de les tradicionals matinades gralleres i tabaleres vam marxar en cercavila fins a la plaça de Sant Jaume. La plaça plena de gom a gom i les
colles disposades a encetar la temporada amb els seus primers castells; una diada “a l’antiga”; 90 minuts en els quals totes les colles havien de fer les seves
construccions; les companyes de Capgrossos de Mataró també a plaça. Així es presentava la jornada castellera.

En primera ronda els Bandarres vam obrir la diada amb un bon 4d7. Després d’ajudar a les pinyes d’altres colles va ser el moment dels castells compostos. La construcció estable del 5d7 va ser el castell de segona ronda dels de blau-cel. En darrera ronda, un 3d7 pesat en el qual van quedar clares les intencions dels Bandarres de repetir i consolidar la construcció estrenada l’any passat del 3d8. Grans sensacions dels del Poble-sec que han consolidat els castells de 7 a la primera diada de l’any.

Vano de 5 per acabar i a celebrar la diada de Santa Eulàlia amb una sardinada cortesia de l’Associació de Veïns i Comerciants del Poble-sec.

Sempre fent barri!
Sempre fent colla!
Comencem l’any Bandarres!!

Vídeos: https://www.youtube.com/playlist?list=PLB9B04lYuwNM1YdlK3iGfhgrx73Jm4Vr

Fotos: https://picasaweb.google.com/117072874726702213807/02Febrer12DiadaStaEulalia

Comments are closed.