LA GUÀRDIA URBANA DECOMISSA 200 PLANTES DE MARIHUANA EN UN PIS DEL POBLE-SEC

El passat dilluns una patrulla de proximitat de la Guàrdia Urbana de Barcelona va ser alertada per uns veïns d’un edifici del carrer Concòrdia, al barri del Poble-sec del districte de Sants-Montjuïc, per una fuita d’aigua que afectava diversos pisos de l’immoble i que hi havia una forta olor. Els agents en l’intent per trobar l’origen de les molèsties van localitzar el pis on es trobava la plantació de marihuana i van procedir a la detenció d’un home com a presumpte responsable d’un delicte contra la salut pública.

Dimarts a la tarda es va procedir a fer l’entrada al domicili amb la comitiva judicial on es van decomissar 201 plantes de marihuana i es va comprovar que a l’interior també hi havia tots els dispositius tecnològics per fer unes quatre collites l’any, com sistemes de ventilació, humidificació i il·luminació. També es van localitzat 5 quilograms de marihuana en procés de preparació per a la seva venda i tres bosses grans de marihuana en procés de elaboració de haixix.

La plantació estava preparada per obtenir 30 quilograms per collita i tenia una capacitat productiva de quatre collites l’any, el que suposaria 120 quilograms i un rendiment econòmic de 600.000 euros l’any. Amb l’entrada a l’immoble també es va poder comprovar que la llum estava desviada i no passava pel comptador el que suposava que la instal·lació elèctrica no fos segura donada la potència necessària per mantenir el sistema de ventilació, humidificació i il·luminació.

Comments are closed.