PROCÉS PARAL·LEL

Com molts ja sabeu, la Comissió de Govern del dia 7 d’octubre va suspendre temporalment l’aprovació definitiva del projecte dels extrems de l’avinguda del Paral·lel. Aquesta decisió permetrà la revisió del projecte i del seu encaix en el procés de reflexió a llarg termini “Pensem en Paral·lel”.

Adjunta trobareu la documentació explicativa del projecte, realitzada per Raons públiques a partir del document tècnic redactat per l’AMB al març de 2015. Es tracta de 10 làmines A3 que recullen les dades més significatives per a la seva comprensió (també són llegibles si s’imprimeixen en A4).

Durant aquesta setmana i la vinent, us proposem realitzar trobades amb cada entitat per a l’explicació de la documentació i del projecte, de manera que puegueu conèixer els detalls i resoldre qualsevol dubte que tingueu.

Es realitzarà una nova sessió de l’Espai de Treball Compartit  per a decidir el futur d’aquest projecte (data per confirmar, tentativament d’aqui en dues setmanes). En aquesta sessió s’avaluaran totes les possibilitats en relació al projecte dels extrems, i la manera en la qual implementar la que es decideixi.

Equip dinamitzador procés participatiu de l’avinguda del Paral.lel

Un projecte de:
Forma part de:
En col·laboració amb: