L’ARCA DE NOÈ GUARDONA ELS PERIODISTES MILAGROS PÉREZ, ALBERT SÁEZ I EL PROGRAMA INFANTIL KUKUROTA

El passat divendres a la nit es van entregar els Premis de l’Associació Arca de Noè coincidint amb el sopar d’aquesta entitat barcelonina. Els guardons que es van entregar tenen l’objectiu de distingir i homenatjar a aquells periodistes que han exaltat activitats literàries, artístiques o professionals. La cerimònia que va tenir lloc al restaurant de l’Hotel Tryp Apolo de l’Avinguda Paral·lel del barri del Poble-sec, va comptar amb la presència del president de l’associació, Joan Mateu, i diversos representants d’entitats de la ciutat.

En aquesta edició, la redactora en cap del diari El País i analista de diferents mitjans de comunicació, Milagros Pérez Oliva va rebre el Premi Gasela “per la defensa dels valors humans i de les persones” explicava el “tritó” de l’associació. Pérez va expressar la felicitat per “donar-me aquesta oportunitat de compartir aquesta nit amb aquesta fauna que coneixia”. També va destacar que l’associació “és molt simpàtica, de la qual es pot pertànyer, perquè no es pot parlar ni de política, futbol i religió, i com jo cada dia en parlo en una tertúlia, això em sembla una delícia”.

Més tard, es va entregar el Premi Pantera atorgat al doctor en periodisme, tertulià a ràdio i televisió, i subdirector de El Periódico de Catalunya, Albert Sáez per “haver estat patronat d’una revista Cavall Fort, agermanada amb l’Arca, i per ser un home molt arrelat a les nostres tradicions” deia en “periquito” de l’entitat. Sáez va dir que “M’heu fet pensar molt, perquè això de ser pantera no arribo a saber si és positiu o negatiu, però he arribat a la conclusió que sóc una mica pantera, és a dir, tranquil”.

Durant l’esdeveniment també es va lliurar el 14è Premi Paparra al programa Kukurota, un programa del Club Super 3, produït per Televisió de Catalunya. Un espai de divulgació destinat a un públic juvenil i familiar. En Pau Ferran, presentador del programa va encarregar-se de recollir el guardó que “ens fa molt contents, ja que és un programa que intenta explicar curiositats de les bèsties, com són els animals d’una manera diferent”.

Finalment, Àngels Torras, delegada de Cultura de la Generalitat de Catalunya, present a l’acte, va felicitar a l’entitat “de llarga tradició, que es renova, amb trets de modernitat, i que continua preservant les seves essències i valors fundacionals”.

Comments are closed.