Daily Archives: 17 de novembre de 2015

DIADA DE TARDOR DELS CASTELLERS DEL POBLE-SEC

Diumenge passat, els Castellers del Poble-sec van tornar a fer un salt de qualitat descarregant per primera vegada el 3 de 8 que van completar amb el 4 de 8 i el 2 de 7. Aquesta mateixa actuació la volien fer els Castellers de la Sagrada Família però es van quedar a les portes del que hauria estat també el seu primer 3 de 8. Castellers d’Esparraguera i Al·lots de Llevant van fer castells de set.

Podeu veure’n imatges, si seguiu en vincle adjunt.

DO D’ACORDS – CONCERT AUDIOVISUAL – EL MOLINO – 18-11-2015

INTEGRASONS: LA MÚSICA COM EINA DE TRANSFORMACIÓ SOCIAL

L’Orquestra Infantil i Juvenil del Poble-sec, Do d’Acords, torna a l’escenari d’El Molino el proper 18 de novembre

· L’espectacle tindrà lloc el 18 de novembre (19h) i comptarà amb sis grups de cambra de multi percussió que interpretaran peces creades a partir de diferents vídeos projectats en temps real

· L’emblemàtic escenari d’El Molino acull per segon any consecutiu l’espectacle, que estarà dirigit per Pablo Persico i en el que hi participen l’expert en electroacústica Medin Peiron i Aitziber Olabarri a la percussió

· Orquestra Infantil i Juvenil del Poble-sec, Do d’Acords, és un projecte sociocultural de l’associació Integrasons, que acumula anys d’experiència en la creació musical comunitària dels infants d’entorns desfavorits

L’Orquestra Infantil i Juvenil del Poble-sec, Do d’Acords, celebra el proper 18 de novembre un concert innovador a l’emblemàtic teatre d’El Molino (19h.). L’espectacle, impulsat per l’associació Integrasons amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, aposta per un format de cambra de multi percussió, especialment dissenyat per a l’ocasió. Els músics de l’orquestra es dividiran en sis grups i aniran oferint diferents peces musicals que acompanyaran la projecció de vídeos, en temps real, que tindran com a fil conductor la ciència ficció.

L’orquestra estarà dirigida pel director del projecte i de l’associació Integrasons, Pablo Persico, i en aquesta ocasió, estarà acompanyat per Medin Peiron als mitjans electrònics i Aitziber Olabarri a la percussió, en un concert d’especial importància, que serveix per assolir el repte d’incorporar la música electroacústica en la metodologia Integrasons. “Hem volgut aprofitar l’oportunitat que ens dóna l’emblemàtic escenari del Poble-sec per reformular el tipus de concert i treballar en altres aspectes que enriqueixen la metodologiaIntegrasons, com ara l’audiovisual i l’electroacústica”, senyala Persico.

Amb aquesta actuació El Molino es consolida com a nova seu de l’Orquestra Infantil i Juvenil Do d’Acords, i en paraules de Persico, “el concert no és més que la mostra del grau de satisfacció i acollida per part del teixit associatiu del barri cap a aquest projecte”.

Els integrants de Do d’Acords són alumnes dels centres públics del Poble-sec, com ara les escoles CEIP Jacint Verdaguer i CEIP Carles I; els instituts IES Consell de Cent i IES XXV Olimpíada, a més dels adolescents de l’entitat social Espai 12@16. Molts dels seus alumnes presenten unes necessitats acadèmiques, psicològiques i emocionals específiques i, a través de la música, milloren el seu desenvolupament personal i social i, en conseqüència, el seu rendiment escolar.

L’entrada per a la funció és lliure i gratuïta però els interessats en assistir hauran de demanar entrada prèviament a info@integrasons. Els mitjans que ho desitgin podran enregistrar fotografies i gravacions i concertar entrevistes amb els protagonistes prèvia petició al correu electrònic premsa@integrasons.com. Amb aquesta actuació, Do d’Acords, que va reprendre les seves sessions setmanals aquest setembre, obre oficialment el seu programa 2015-2016 on hi destaquen un concert a l’Auditori del Conservatori del Liceu amb la Banda Infantil i Juvenil de l’Escola Oriol Martorell al març i un concert final al Mercat de les Flors al juny, entre altres actuacions.

POBLE-SEC PER LA INDEPENDÈNCIA. AGENDA DELS PROPERS DIES

Agenda d’actes de la setmana del 16 al 22 de novembre de 2015

Us presentem els actes més importants que tindran lloc aquesta setmana al barri i a la resta de la ciutat, i us animem a participar-hi!

Dijous 19: Assemblea ordinària. Al local del carrer Roser, 99, de 8 del vespre a 10 de la nit.

Diumenge 22: Concentració “Unitat, Govern, Independència”, a les 12 del migdia al Passeig dels Til·lers, Parc de la Ciutadella.

Per a qualsevol informació addicional o inscripció, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres a través del correu (poblesecxind@gmail.com), del twitter (@PSxIndp) o del facebook (facebook.com/PsxIndp). També podeu consultar el nostre lloc web (http://psxi.wordpress.com).