PENSEM EN PARAL·LEL, TROBADA D’ENTITATS DEL POBLE-SEC

Nota de l’Equip dinamitzador procés participatiu de l’avinguda del Paral·lel

Dins del procés participatiu “Pensem en Paral·lel”, us convidem a participar el proper dimecres 4 de novembre a les 19:30 h a la seu de la Coordinadora d’Entitats del Poble Sec (Elkano, 24) a la trobada d’entitats del Poble-sec sobre el projecte dels extrems de l’avinguda del Paral·lel.

La Comissió de Govern del 7 d’octubre va suspendre temporalment la tramitació d’aquest projecte, aprovat inicialment al maig per l’equip de govern anterior. L’objectiu és revisar-lo amb les entitats de Sant Antoni, Poble-sec i Raval, per decidir de quina manera es continua amb aquesta intervenció, si és que es considera que s’ha de continuar. La reforma només es tornarà a portar a tràmit un cop s’hagin acordat les característiques de l’obra en el marc de l’Espai de Treball Compartit del Paral·lel, grup de treball conjunt entre Ajuntament, entitats i moviments veïnals dels tres barris.

Us convidem a aquesta sessió per compartir la documentación explicativa que hem preparat i resoldre qualsevol dubte que pugueu tenir. L’objectiu és traspassar-vos la informació perquè cadascú conegui el projecte i pugui així tenir el seu posicionament, i en base a aixó decidir el futur dels extrems de l’avinguda en la propera sessió de l’Espai de Treball Compartit, d’aqui en un parell de setmanes.

A l’enllaç adjunt, trobareu la documentació explicativa que farem servir a la jornada.

Comments are closed.