Daily Archives: 3 d'octubre de 2015

EL MIRALL – ACTIVITATS 2015-16

Iniciem la temporada amb renovades energies i noves propostes, amb la il·lusió que el moviment, la creació, la dansa i l’art ens ajudin a créixer i sentir-nos més vius. Nous horaris de noves classes setmanals que us poden interessar: dansa kathak, dansa contemporània, bollywood, pilates, dansa oriental, dance flow, tribal, moviment expressiu, meditació i dansa creativa per als més petits. Així mateix, estem preparant interessants propostes de tallers puntuals en cap de setmana, dels quals més endavant us informarem. Ens podeu seguir a www.facebook.com/elmirall, o a la nostra web www.elmirallmic.com.

També us diem amb molt de goig, que estem ampliant les intervencions de la nostra associació, i continuem la nostra tasca social col·laborant amb diferents entitats: Centres Penitenciaris de Brians i Wad-Ras, Pla Comunitari Poble Sec i Bona Voluntat en Acció, on desenvolupem activitats amb dones i nens en risc d’exclusió social.

LA BIBLIOMUSICINETECA INFORMA

Comencem una nova temporada en la que us volem oferir forces novetats i una inter-relació molt més activa.

Aquest divendres El Club de la Tértulia, inicía les seves sessions amb un tema que ens afecta especialmente a tots : NARCOTRAFIC a BARCELONA, presentat per la destacada advocada, especialitzada en el tema, Vanessa González (Us adjuntem informació i cartell de la pel.lícula que es passarà al cine-fòrum, Barcelona Connection).

A les sessions de Cinema dels dilluns, passarem aquest dilluns una interessant i espectacular pel.lícula protagonitzada per Kevin Costner, pràcticament inèdita a Espanya i encara no publicada en DVD, American Flyers.

Comença, ja està funcionant via blog, El Club del Espejo, un espai per compartir les regles del joc que regeixen la vida i el desemvolupament de les persones. El divendres 16 primera sessió.

Pendents de data, noves sessions d´El Club de l´Opera. S´inicia el Club del Karaoke.

En el capítol de Tallers, obertes les inscripcions pel Taller : Vull Cantar-Treiem-nos les pors i aprenguem a cantar aquelles cançons que sempre ens haguès agradat cantar. Amb el cantant-compositor-showman Sergi Danti, www.sergidanti.com

Fins el 18 d´octubre es podrà veure l´exposició mutant i interactiva Serrat 70+2, amb diversos actes paral.lels que anirem anunciant. Oberta els dies d´activitats (divendres, dilluns i a hores i dies convinguts, trucant al telèfon, 93 443 12 05)

Oberta també la nova inscripció de socis (Amics de la BiblioMusiCineteca).

Llibres i dvds de regal pels nous amics. Cuota annual, sols 15 euros.