#300 ANXENETES PER VIBRAR AMB UNA DIADA ESPECTACULAR

300enxanetes per vibrar amb una diada espectacular

El proper 24 de setembre és el dia de la Mercè, i té lloc per tant la diada castellera on participen les sis colles de la ciutat. Enguany amb totes les colles més fortes que mai, i amb un objectiu claríssim per part dels Bandarres: portar-hi per primer cop el seu carro gros, i fer-ho amb 300 persones a plaça. I això passa per intensos assajos i per la campanya #300enxanetes, que engloba xarxes socials, street marketing i publicitat.

És potser un dels fets que més molesta a les persones castelleres: fer proselitisme de la seva causa (aconseguir més gent a la colla) i rebre un “d’acord, però jo vull ser l’enxaneta!” a ritme de riure estrident del que es pensa que s’ha inventat aquesta brometa. Ciutadans i ciutadanes, no fa gràcia! Sabem que és el terme casteller més conegut, però l’enxaneta no ho és tot! De fet no és ni la personeta més petita que puja en un castell.

Perquè tots i totes voldríem ser enxaneta, aixecar la mà, tocar el cel, iniciar els aplaudiments, i provocar petites baralles per veure qui té l’honor de recollir-nos de la pinya. Però no, una colla és sobretot pinya, per això podem dir que les 300 persones que per La Mercè formaran la pinya blau cel seran, en realitat, enxanetes. Faran pinya perquè una nena pugui ser l’enxaneta.
I en què consisteix la campanya?

En primer lloc, en omplir el barri del Poble-sec de les pròpies samarretes que regalem a aquelles persones que ens acompanyin. La samarreta és alhora reclam i regal. En segon lloc, en una campanya a les xarxes socials que duen a terme els propis membres de la colla, posant-se la samarreta, i també amb publicitat a Facebook segmentada pel nostre territori. Finalment, amb un web que recull les inscripcions i que incorpora un comptador d’enxanetes restants. Les samarretes s’acaben, així que cal espavilar-se i apuntar-se ràpid. I vosaltres, ja ho heu fet? www.300enxanetes.cat

Viure una diada tan espectacular com la de la Mercè és ara més fàcil que mai. Entra a plaça amb la colla més bandarra, i t’assegurem que voldràs repetir. Perquè a més, si t’apuntes, et convidaran anar al dinar que fan després al seu local i a la farra posterior amb DJ Sendo.

Castellers del Poble-sec

Comments are closed.