L’ESCOLA MOSSÈN JACINT VERDAGUER COMENÇA EL CURS ESTRENANT UN NOU EDIFICI

Alumnes i professors de l’Escola Mossèn Jacint Verdaguer, del barri del Poble-sec, han començat el curs escolar estrenant un nou edifici amb aules i equipaments. Les obres van finalitzar a finals d’agost i suposen un gran pas endavant després d’anys de reclamacions per poder ampliar el centre educatiu. Al nou equipament hi trobem les aules d’Educació Infantil, un gimnàs, el teatre, lavabos connectats entre aules, ascensor adaptat, i a dalt tot hi ha un patí exterior. “Les opinions són molt positives, tot és nou, els espais són amplis i lluminosos, però en l’àmbit de professorat significa una gran reorganització que hem d’anar ajustant” ha dit la cap d’Estudis de l’escola, Begoña Sanabria.

En aquests moments, segons Francesc Jiménez, gerent del Districte de Sants-Montjuïc “s’estan finalitzant els treballs de pintura i de repàs de la façana principal de l’edifici que són compatibles amb el desenvolupament escolar”. A partir de finals d’aquest any està previst fer obres d’arranjament i millora del patí de l’escola, i durant el curs del 2016 es preveuen fer millores a la planta baixa l’edifici antic, lloc on es troben les dependències que han deixat els alumnes d’Educació Infantil i que llavors els destinarem a nous usos” ha clarificat. Segons ha explicat Sanabria en aquesta segona actuació “es crearan tres patis sencers, el patí del sorral que s’ha de remodelar, el patí de pista i un petit racó pels nens de parvulari”. En la tercera actuació, segons Sanabria, “s’eliminarà les parets que dividien les aules en dos, i per tant, es convertiran en aules més amplies”

Els espais, on s’ha ubicat aquest edifici i on s’arrangi el sorral i el patí per als més petits, van ser recuperats per l’Ajuntament fa un any, que fins llavors els tenia cedits a la Fira, juntament amb el pati de l’antiga caserna dels bombers.

Comments are closed.