VOLS AJUDAR A EXPLICAR LA HISTÒRIA DEL POBLE-SEC EN UN ESPECTACLE COMUNITARI?

Ja tenim la la cinquena edició del XIC en funcionament i hem fet un procés participatiu per crear el guió. En linees generals s’explicarà la història del barri del Poble Sec del segle XX fins els dies d’avui, posant l’accent en les persones i la reivindicació de la vida cultural del barri.

Serà una barreja de diferents estils de les arts escèniques (carrer, musical, dansa-teatre…) i s’estrenarà en un teatre professional del territori.

A partir del setembre començarem a construir l’espectacle i com sempre el projecte ofereix diferents models per de participació. Apunteu-vos en el següent enllaç: https://docs.google.com/forms/d/1yq0H3qSDTmLA_53dEA_lLx6leshg_Zyq7l2HT9j0SrE/viewform

Assaig i creació

Trobada setmanal amb els actors i actrius per assajar les escenes.
•Dijous de 18.30 a 20.30 hores en el Centre Cultural Albareda.
•Del 1 d’octubre al 17 de desembre.

Necessari inscripció per a tothom i entrevista per a nous participants. Es demana compromís amb les assajos setmanals i amb els assajos generals ( 3 dies intensius a pactar amb el grup).

Tallers de creació a entitats

Tallers gratuït de creació de vestuari, atretzo, coreografia, musica i/o teatre per entitats del barri del Poble Sec (i proximitat). S’ofereixen de 3 a 4 sessions de dues hores en l’entitat sol·licitant o un espai del territori. La primera sessió es fa una projecció i debat del documental XIC 2014: Art comunitari, interculturalitat i patrimoni. Le sessions següents es farà un taller de creació relacionat amb el projecte, dinamitzats per professionals.

Comments are closed.