Daily Archives: 1 de setembre de 2015

URBAGENACION, A LACONTRA

LACONTRA Centre de Creació i Difusió d’Arts (Carrer de la Puríssima Concepció, 9, Poble Sec, Barcelona) inaugura l’exposició col·lectiva “Urbagenación” el proper divendres 4 de setembre a les 19h. Obres-residus-testimonis d’accions performàntiques de Daniela Medina Poch, Daniela Ortiz, Ivan Argote, Juan David Galindo, Juan Pablo Caicedo, Marta Archilés i Mayú Heitmann. La inauguració s’acompanya de les performances “No Exit?” de la companyia Amartis i “FleshFlash” d’Adrián Pino Olivera. Entrada Lliure.

“Urbagenacion” està conformada per les obres-residus-testimonis de sis intervencions artístiques en l’espai públic, gestos que problematitzen i des-neutralitzen les relacions dels ciutadans. Interrompen l’espai quotidià i promouen un nou ús de l’espai públic, un espai on es manifesten les relacions de poder, les lluites socials i, on estant present el passat, s’està contínuament desenvolupant la història.

Els testimonis de les accions de Daniela Medina Poch, Daniela Ortiz, Ivan Argote, Juan David Galindo, Juan Pablo Caicedo, Marta Archilés i Mayú Heitmann es mouen en l’univers de la transgressió dels espais, des de la queixa pública de transeünts no públics, a la crítica de la festa nacional i monuments, passant per vagons de metro convertits en el saló de casa on els actes considerats íntims trenquen la barrera entre l’esfera pública i la privada, fins a l’apropiació corporal dels espais.

L’exposició es podrà visitar del 4 de setembre al 17 d’octubre. Entrada Lliure.

La inauguració de l’exposició col·lectiva “Urbagenación” ve emmarcada i acompanyada de les performances “No Exit?” de la companyia Amartis i “FleshFlash” d’Adrián Pino Olivera.

– 19h. Inauguració de l’exposició col·lectiva “Urbagenación”.

– 20:30h. Performance “No Exit?” de la Companyia Amartis.

No Exit? és l’últim projecte de la companyia Amartis, creat i interpretat per Elisenda Selvas. Una acció polivalent i espontània de creació pròpia, convertint-se en una obra visceral, carregada d’emoció i sensibilitat a boca de canó que no deixa mai indiferent.

Atrapada en un cercle viciós, en un bucle sense sortida, viu en un mar de tedi engolit pel pas del temps. Davant seu, una porta tancada que no la deixa avançar ni s’atreveix a obrir. Sola, salta al buit per les finestres de l’autoengany, on sembla que totes les sortides són errònies; tanmateix… trobarà la sortida? Farà res per canviar?


https://www.facebook.com/Amartiseli?fref=ts

– 22h. Performance “FleshFlash” d’Adrián Pino Olivera.

FLESHFLASH, performance d’Adrián Pino Olivera, és una travesia a, davant, sota, amb, contra, de, des de, en, entre, cap a, fins a, per, segons, sense, damunt, durant, mitjançant la MTV.

Amb Adrián Pino Olivera i Maria Vincci.

https://www.youtube.com/watch?v=pGklyr8zktE
http://www.apinoolivera.wordpress.com

Organitza: LaconArt Generador Ocasional de Eventos
LACONTRA Centre de Creació i Difusió d’Arts

CENTRE CÍVIC EL SORTIDOR – INSCRIPCIONS ALS TALLERS

Inscripcions tallers
Tardor 2015

Tornem al setembre amb els períodes d’inscripcions dels nous tallers:

Tastets de tardor
Aquest trimestre et donem la oportunitat de tastar, de manera gratuïta, els nous tallers.
Pots inscriu-te al Centre Cívic de l’1 al 4 de setembre, consulta els tastets de tardor.

Tallers culturals
A partir de dilluns 7 de setembre comencen les inscripcions als tallers del nou trimestre.
Recorda que pots fer-ho al Centre Cívic o online.

Horari d’inscripcions:
De dilluns a divendres, de 10 a 14h i de 17 a 21 h