AFECTACIONS AL TRÀNSIT, PRIDE 26 I 27 DE JUNY

Amb motiu del PRIDE Barcelona ens passen aquesta informació:

Pride Barcelona 26 i 27 de juny a l’Av. Ma Cristina
Horaris Village: dv. 26/06 i ds. 27/06 de 10.00 a 02.00h
Passejada en bicicleta: ds. 27/06 durant el matí
Parade-Mani: ds. 27/06 a les 18.00h a l’av. Paral·lel

Village
Prohibició d’estacionament: inclòs motos en vorera a l’av. Ma Cristina de les 22h del 24/06 fins al 6/07 a les 22h, una vegada finalitzat el Barcelona Harley Days.

Circulació: Tancament al trànsit rodat a l’av. Ma Cristina del 25/06 a les 07.00h fins al 28/06 a les 10.00h. El pas de vianants estarà garantit en tot moment.

Passejada en bicicleta
L’activitat es desenvolupa amb trànsit obert, en grups reduïts, utilitzant els carrils bici i respectant les normes de circulació.

Parade-Mani
Recorregut: av. Paral·lel, de Portal de Santa Madrona a Lleida (calçada Besòs) i de Lleida a pl. Espanya (calçada Llobregat, en sentit contrari) – final a l’altura d’av. Ma Cristina.

Concentració de carrosses a partir de les 16.00h al Portal Santa Madrona, entre av. Paral·lel i av. Drassanes i a la calçada Llobregat de l’av. Drassanes entre Portal de Santa Madrona i la pl. Portal de la Pau.

A les 16.00h també està prevista una festa pre-desfilada al parc de les Tres Xemeneies.

Sobre les 20.00h es preveu l’arribada del cap de la desfilada a la pl. Espanya. Les carrosses participants s’aturaran al costat Llobregat – mar de la plaça, per tal de deixar els participants al lloc i que puguin accedir a peu, a l’av. Reina Maria Cristina.

Seguidament, les carrosses buides, es dirigiran pel lateral mar de la Gran Via CC (en sentit contrari) cap al carrer Mèxic i l’av. Francesc Ferrer i Guàrdia, efectuant el desmuntatge de les mateixes al carril bus ascendent. La cua de la desfilada finalitzarà el recorregut a les 21.00 hores, aproximadament.

Estacionaments: es prohibirà l’estacionament, inclús motos en voreres, des de les 14.00h fins a les 22.00h del ds. 27/06 a av. Paral·lel, costat Besòs de Portal de Santa Madrona a Floridablanca.

Circulació: a les 16.00h, es tallarà el trànsit de Portal de Santa Madrona, entre l’av. Paral·lel i l’av. de Drassanes i la calçada Llobregat de l’av. Drassanes, entre Portal de Santa Madrona i la pl. Portal de la Pau, lloc de concentració de les carrosses.

Es realitzaran els desviaments que siguin necessaris en el moment oportú d’acord amb la situació de la desfilada i la seva afectació al trànsit general.

Mentre l’acumulació de públic ho permeti sense afectar a la seva seguretat, es permetrà la sortida per la calçada Llobregat, amb les degudes precaucions, del trànsit residual provinent de vehicles estacionats en aquesta mateixa calçada o estacionats en els carrers transversals que desemboquen en ella.

Comments are closed.