Daily Archives: 15 de juny de 2015

L’ADVOCAT JAUME ASENS, NOU REGIDOR DE SANTS MONTJUÏC

La nova alcaldessa, Ada Colau, ha signat aquest dissabte a la tarda els primers decrets del mandat, un cop celebrat el plenari de constitució del Corporació Municipal. A través d’aquests decrets ha quedat definida l’estructura política i executiva inicial del consistori. Així, Colau ha nomenat els quatre tinents d’alcalde, els membres de la Comissió de govern i els regidors i regidores dels deu districtes de la ciutat.

Pel que fa a Sants Montjuïc ha quedat nomenat Jaume Asens com a nou regidor del Districte. Asens, nascut a Barcelona l’any 1972, és un advocat penalista que va cursar estudis en Dret, Filosofia i en Ciències Polítiques i Socials. Com a advocat està especialitzat en l’àmbit dels drets humans i defensa dels moviments socials. També ha escrit diversos llibres orientats sobretot cap a matèries com la seguretat, l’espai públic i els moviments socials. Pel que fa a l’àmbit polític, és membre de Barcelona en Comú, Procés Constituent i Podemos, d’on és responsable de Drets Humans.

Un altre dels nomenament que va firmar ahir Colau, va ser el del gerent del Districte de Sants-Montjuïc, on mantindrà Francesc Jiménez al capdavant.