CASTELLERS DEL POBLE-SEC – TOTS SOM UNA COLLA

Tots som una colla

Aquest mes de maig, els Castellers del Poble-sec organitzarem, un any mes, un seguit de tallers castellers en el marc del projecte Tots som una colla.

El projecte està ideat per promoure el fet casteller entre les persones nouvingudes al territori, a partir de la incorporació a una colla castellera, a la cultura catalana i al barri. La colla Castellers del Poble-sec, més enllà de fer castells, és un espai d’integració important per a totes moltes persones i en el qual, a través de la interrelació, el coneixement de l’altre i el coneixement de la cultura d’acollida, es facilita la integració i es fomenta la cohesió social al barri.

Tots som una colla neix també amb l’objectiu de donar a conèixer la colla entre les persones nouvingudes a la ciutat de Barcelona, amb l’objectiu d‘incorporar-hi nous i noves membres.

Enguany els tallers es realitzaran el dijous 14 de maig, el dijous 21 de maig i el divendres 22 de maig. La finalitat és que els participants al Tots som una colla puguin assistir a la diada del 30 de maig a Sants, després d’haver après què són els castells i com és una colla castellera durant tres assajos dedicats en gran part a ells i elles.

Els tallers es faran a Can Bandarra (C/Blesa 7), coincidint amb l’assaig de millora el dia 14 i el dia 22, i coincidint amb l’assaig general el 22 de maig. Tots som una colla està obert a totes aquelles persones que vulguin introduir-se al món castellers i veure i viure com una colla prepara una diada important.

Comments are closed.